Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hamburger SV vs Stuttgart ponturi pariuri și pronosticuri 05.06.2023

Meciul retur dintre Hamburger SV și Stuttgart se joacă luni, 5 iunie, în barajul de promovare/retrogradare din Bundesliga. Partida va avea loc pe „Volksparkstadion”, cu începere de la ora 21:45. Pariem pe goluri!
Hamburger SV vs Stuttgart
June 05,2023
21:45

Ponturi Hamburger SV vs Stuttgart

ambele marcheaza - cotă 1.85 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hamburger SV vs Stuttgart

Hamburger SV nu are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa până la capăt. De alfel, nu are decât varianta unui joc ofensiv, în care să încerce să întoarcă rezultatul din tur. Mă aștept la un meci cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.65 la Winmasters!

Hamburger SV

  • După 3-0 în manșa tur, șansele de promovare în Bundesliga sunt extrem de mici.
  • Înfrângerea cu Stuttgart a venit după o serie de 3 victorii consecutive, cu Regensburg, Furth și Sandhausen, meciuri în care a marcat nu mai puțin de 8 goluri.
  • Hamburger SV este neînvinsă în ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu cu Stuttgart (3 victorii și 1 remiză). Se impune din nou? 2.88 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Fernandes – Heyer, David, Schonlau, Muheim – Kittel, Meffert, Reis – Konigsdorffer, Glatzel, Dompe

Stuttgart

  • Stuttgart și-a asigurat în proporție de 99% prezența în Bundesliga și în sezonul următor, după meciul perfect din tur.
  • Șvabii au ajuns la 4 meciuri consecutive fără înfrângere, perioadă în care au înregistrat 2 remize și 2 victorii. De altfel, aceștia au doar două eșecuri în ultimele 11 partide.
  • Ultimul succes obținut pe terenul celor de la Hamburger SV datează din decembrie 2014. Se impune și în retur? 2.35 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Muller – Mavropanos, Anton, Ito, Sosa – Vagnoman, Karazor, Endo, Fuhrich – Millot, Guirassy

Pariază pe COTA 1.65 la WInmasters!

Plasează pariul