Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Freiburg vs Leverkusen ponturi și pronosticuri 26.02.2025

De la ora 16:30, Freiburg și Bayer Leverkusen se vor duela în cadrul rundei cu numărul 22 din Bundesliga. Meciul este transmis de Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 2.
Freiburg vs Leverkusen
February 26,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Freiburg vs Leverkusen

Cu victorii ușor obținute în ultimele trei meciuri, Freiburg pleacă și acum cu prima șansă pe care cred că o va fructifica. Spun lucrul acesta pentru că a câștigat și în tur, iar acum întâlnește o Leverkusen cu probleme evidente în Bundesliga. Victorie Freiburg este recomandarea mea, cotă 2.25 la Superbet.

Ponturi Freiburg – Leverkusen

Victorie Freiburg - Cota 2.25⭐
Pariază acum

Freiburg

  • În precedentele sale trei dueluri a evoluat de două ori în campionat și un meci a avut loc în Cupa Germaniei. Toate acestea au fost câștigate de către ea și a reușit să înscrie câte două goluri.
  • În runda trecută a fost formație vizitatoare în jocul cu VFL Bochum, dar nu a lăsat să fie intimidată de cei peste 25.000 de fani ai adversarilor. Din contră, Gregoritsch a deschis scorul stabilind scorul pauzei, iar Holer a închis tabela și meciul s-a încheiat 2-0.
  • Ierarhia campionatului Germaniei o dă pe Freiburg a 4-a, având 40 de puncte. Ar putea oricând să pice de pe locul de Champions League și asta pentru că este îndeaproape urmărită de RB Leipzig, având un punct mai puțin.

Echipă probabilă: Flekken – Sidillia, Gulde, Ginter, Kubler – Eggstein, Hofler – Grifo, Doan, Holer – Gregoritsch

Bayer Leverkusen

  • Foarte bună, chiar excepțională în meciul de la Monaco, unde a obținut calificarea în optimile de finală ale Europa League. A fost 6-5 la general, dar a avut nevoie de penalty-uri.
  • Obosită după ce s-a întâmplat joi seară, Bayer Leverkusen revine în Bundesliga, locul unde a pierdut cu 2-3 meciul din runda anterioara. Atunci a primti vizita lu Mainz și a suferit a 10-a înfrângere.
  • Pe locul 10 se află înaintea meciului din runda cu numărul 22. Are 27 de puncte și este la egalitate cu Werder Bremen, dar cu un golaveraj mai bun.

Echipă probabilă: Hradecky – Tapsoba, Kossounou, Sinkgraven – Bakker, Andrich, Palacios, Frimpong – Demirbay, Wirtz – Schick

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul