Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Freiburg vs Augsburg ponturi și pronosticuri 28.01.2023

De la ora 16:30, Freiburg și Augsburg se întâlnesc sâmbătă pe terenul Europa Park Stadion, iar duelul are loc în runda cu numărul 18.
Freiburg vs Augsburg
January 28,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Freiburg vs Augsburg

Favorită în această partidă, Freiburg are în fața ei o echipă pe care a tot învins-o în ultimele patru dueluri. Diferența de valoare este semnificativă, ceea ce mă convinge să vă recomand victorie Freiburg, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Freiburg – Augsburg

Ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Freiburg

  • Reluarea campionatului nu este întocmai ce și-a dorit ea sau cel puțin a prins-o pe picior greșit. Freiburg este fără victorie în precedentele două meciuri, ambele avute în campionatul intern.
  • În urmă cu doua partide a suferit un eșec zdrobitor pe terenul echipei VFL Wolfsburg. 0-6 a indicat atunci tabela, cu o echipă Freiburg dar a trimis un singur șut pe spațiul porții advers.
  • Mai mult decât atât, a avut ocazia de a se revanșa în fața fanilor, în meciul din prima parte a acestei săptămâni. Cum a fost etapă intermediară, Freiburg a primit vizita lui Frankfurt, într-un joc care s-a încheiat 1-1, cu Ginter în rolul de unic marcator pentru „vulturi”.

Echipă probabilă: Flekken – Kübler, Ginter, Lienhart, Günter (c) – Eggestein, Keitel – Doan, Kyereh, Grifo – Gregoritsch

Hofler este suspendat.

Augsburg

  • Primul său meci oficial din 2023 i-a scos-o în cale pe Augsburg, totul în urma unei dispute care a avut loc pe terenul rivalei sale. 3-4 a fost atunci scorul partide, unde ofensiva s-a autodepășit.
  • Cu puține zile în urmă a încheiat turul cu o victorie. Augsburg a trecut cu scorul de 1 la 0 de către Borussia Monchengladbach. Singurul gol al meciului a fost înscris de Mergim Berisha (24 ani), în minutul 82 al meciului.
  • Datorită succesului pe care l-a obținut, a urcat pe locul 14, cu 18 puncte. Are doar două puncte mai multe decât VFL Bochum echipa care acum se află pe poziția a 16-a, ce duce direct la meciul de baraj pentru menținerea pe primul plan al fotbalului german.

Echipă probabilă: Gikiewicz – Gumny, Gouweleeuw (c), Uduokhai, Pedersen – Maier, Engels, Rexhbecaj, Demirovic – Beljo, Berisha

Cardona, Hahn, Iago, Strobl, Vargas, toți sunt accidentați.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul