Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Frankfurt vs Schalke ponturi și pronosticuri 21.01.2023

De la ora 16:30, sâmbătă, Eintracht Frankfurt și Schalke urmează să aibă loc pe Deutsche Bank Park, în cadrul etapei cu numărul 16 din Bundesliga. Meciul este televizat, pe Orange Sport.
Frankfurt vs Schalke
January 21,2023
16;30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Frankfurt vs Schalke

Îmi vine greu să cred că o echipă care a pierdut patru din ultimele cinci dueluri din campionat, ocupă ultimul loc și este fără victorie în deplasare și-a revenit repede și peste noaptea va face minuni. Din contră, al doilea atac pe care Frankfurt îl are nu este întâmplător și vă recomand peste 2.5 goluri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Frankfurt – Schalke

Scor corect 2-0 - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Frankfurt

  • Runda anterioară a fost disputată de Eintracht în data de 13 noiembrie, atunci când a plecat cu un punct de pe terenul lui FSV Mainz. 1-1 a fost atunci scorul, cu Randal Kolo Muani în rolul de marcator.
  • În căutarea celei de-a patra etape consecutive fără eșec în meciurile din Bundesliga, Eintracht pleacă cu prima șansă prins ochii caselor de pariuri online.
  • Ocupă locul 4, cu 27 de puncte, la egalitate cu Union Berlin, dar datorită golaverajului este în fața formației berlineze. Ea stă foarte bine și în plan ofensiv, acolo unde are al doilea cel mai bun atac, cu 32 de reușite. Japonezul Daichi Kamada este cel mai bun marcator, cu 7 goluri înscrise.

Echipă probabilă: Trapp (c) – Jakic, Smolcic, N’Dicka – Dina Ebimbe, Kamada, Sow, Knauff – Lindstrom, Götze – Kolo Muani

Schalke

  • Trupa din Gelsenkirchen continuă decăderea, ceea ce a reieșit și din cele șase meciuri de pregătire pe care le-a avut de la întreruperea campionatului și până în prezent și unde nu a câștigat.
  • Nu se laudă cu rezultate mai bune nici în campionat. cu 0-2 a pierdut în runda anterioară, atunci când a fost vizitată de către campioana Bayern Munchen. A fost a patra victorie din ultimele cinci jocuri în campionat.
  • Schalke în Bundesliga se află pe locul 18, ultimul, cu doar 9 puncte. Și dacă reusește surpriza și va câștiga la Frankfurt rămâne tot lanternă, deoarece patru puncte o despart de Bochum, vecina ei de clasament.

Echipă probabilă: Schwolow – Brunner, Yoshida, Matriciani, Uronen – Latza (c), Krauß – Kozuki, Mohr, Bülter – Terodde

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Bundesliga!

Plasează pariul