Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Frankfurt vs Monchengladbach ponturi pariuri și pronosticuri 15.04.2023

Duelul dintre Eintracht Frankfurt și Borussia Monchengladbach este unul dintre cele mai interesante ale etapei cu numărul 28 din cadrul campionatului german, acesta fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 19:30, pe "Deutsche Bank Park".
Frankfurt vs Monchengladbach
April 15,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Frankfurt vs Monchengladbach

Eintracht Frankfurt, deținătoarea Europa League, încă se mai luptă pentru locurile europene, așa are toate motivele forțeze victoria în această confruntare, desi nu va avea o misiune facilă. Totuși, ne bazăm pe faptul are un plus de valoare, dar și pe faptul joacă acasă, în fața propriilor fani. Așadar, mergem cu încredere pe un succes al grupării gazdă, într-o cotă de 1.75 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Frankfurt – Monchengladbach

3-0 Djokovic - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Frankfurt

  • Din punct de vedere al valorii, este peste adversara sa, iar de asemenea, are și evoluții mai bune în această stagiune, motiv pentru care agențiile de pariuri au ales o dea ca favorită, luând în considerare și faptul joacă acasă, în fața propriilor fani, care au de multe ori un rol important.
  • „Vulturii” se situează în prezent pe locul al șaptelea în clasamentul din Bundesliga, cu 41 de puncte, fiind la două lungimi de zona europeană și la șapte de locurile de Champions League. Până acum au reușit 11 victorii și opt remize, suferind tot atâtea înfrângeri, în toate aceste partide marcând 48 de goluri, primind 40.
  • În ultimele nouă partide oficiale, cei de la Eintracht Frankfurt nu au reușit decât o singură victorie, însă una foarte importantă, învingând-o pe Union Berlin cu 2-0, făcând astfel pasul spre semifinalele Cupei Germaniei. În ultima rundă de campionat s-au deplasat la Bayer Leverkusen, unde au pierdut clar, scor 3-1.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Monchengladbach

  • Este departe de echipa care amenința la top 4 și care, implicit, juca și în Liga Campionilor, în ultimii ani având prestații modeste, cum este cazul și în sezonul actual, aceasta având șanse infime la locurile europene.
  • Mânjii” se găsesc în zona mediană a clasamentului, pe locul al zecelea, fiind la șase puncte în spatele adversarilor lor. Până acum, pe parcursul celor 27 de etape, au reușit nouă victorii și opt remize, pierzând de zece ori, în toate aceste dueluri înscriind 42 de goluri, primind 44.
  • Ultima etapă de campionat a fost de bun augur pentru cei de la Borussia Monchengladbach, aducându-le un succes. Aceștia au reușit se impună cu 2-0 în duelul de pe teren propriu cu Wolfsburg, punând astfel capăt și unei serii de cinci partide consecutive fară victorie.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Frankfurt

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul