Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Frankfurt vs Darmstadt ponturi și pronosticuri 20.08.2023

Meciul Frankfurt – Darmstadt din runda cu numărul 1 din Bundesliga este transmis de Digi Sport 4. Partida de pe Deutsche Bank Park se va disputa duminică, de la ora 18:30.
Frankfurt vs Darmstadt
August 20,2023
18:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Frankfurt vs Darmstadt

Evoluția echipei Eintracht Frankfurt a fost una foarte bună în primul meci al sezonului, iar faptul că joacă acasă și întâlnește o nou-promovată o face favorită certă. Recomandarea mea este victorie Eintracht Frankfurt, cotă 1.40 la Superbet.

Ponturi Frankfurt – Darmstadt

1X - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Frankfurt

  • Deși Bundesliga va începe abia duminică pentru Frankfurt, deja a disputat primul duel, doar că a evoluat în Cupa României.
  • Eintracht Frankfurt a mers pe terenul Lokomotivei Leipzig, unde nu a făcut decât să confirme statutul de favorită și s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Germaniei.
  • Cu scorul de 7-0 s-a impus Frankfurt. 1-0 a fost scorul încă de la pauză, iar jucătorii s-au descătușat după pauză când au înscris de șase ori.

Echipă probabilă: Trapp – Koch, Hasebe (c), Pacho – Buta, Dina Ebimbe, Skhiri, Max – Lindstrom, Götze – Kolo Muani

Darmstadt

  • Promovarea este de bun augur pentru Darmstadt, dar are nevoie de foarte mare noroc să se mențină la nivel de prim eșalon.
  • Deja a clacat în fața lui Homburg. Cele două formații s-au duelat în Cupa Germaniei și Darmstadt a pierdut cu scorul de 0-3.
  • Dacă în cupă avea prima șansă, de această dată pleacă cu a doua șansă și are nevoie de foarte mare noroc să producă surpriza la Frankfurt unde nu s-a mai impus din 2015.

Echipă probabilă: Schuhen – Klarer, Zimmermann, Riedel – Nürnberger, Mehlem, Holland (c), Karic – Manu, Honsak – Hornby

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Bundesliga!

Plasează pariul