Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Frankfurt vs Bochum ponturi pariuri și pronosticuri 31.03.2023

Vineri, în data de 31 martie, cu începere la ora 21:30, se va juca partida dintre Frankfurt și Bochum, ce contează pentru runda cu numărul 26 din Bundesliga, urmând să se desfășoare pe “Deutsche Bank Park”. Meci de goluri?
Frankfurt vs Bochum
March 31,2023
21:30

Ponturi Frankfurt vs Bochum

sub 2.5 goluri - cotă 2.00 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Frankfurt vs Bochum

Bochum este cu moralul ridicat după victoriile din precedenele două etape. Nu putem spune același lucru și despre Frankfurt, însă rămâne mare favorită pentru un succes. Mă aștept la un joc spectaculos, cu goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.75 la NetBet!

Frankfurt

  • Frankfurt este în scădere de formă. „Vulturii” au ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie, timp în care au înregistrat 4 înfrângeri și 2 remize. În această perioadă au fost eliminați din optimile Champions League de Napoli, scor 5-0 la general.
  • Echipa antrenată de Oliver Glasner se află pe locul 6 în Bundesliga, fiind la 6 lungimi distanță de top 4. Ultimul joc disputat a fost cu Union Berlin, pierdut cu scorul de 2-0.
  • Trebuie să știi faptul că Frankfurt a câștigat ultimele 4 partide directe de pe teren propriu cu Bochum. De atlfel, a pierdut o singură dată „acasă” din ’89 și până în prezent. Se impune din nou? 1.53 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Trapp – Jakic, Hasebe, Ndicka – Knauff, Rode, Sow, Max – Kamada, Gotze – Kolo Muani

Bochum

  • Bochum vine după două victorii consecutive, 0-2 cu Koln și 1-0 cu RB Leipzig, asta după o serie de 5 înfrângeri la rând.
  • În Bundeliga, „Albaștrii” se luptă pentru evitarea retrogradării. În prezent, aceștia se află pe locul 14, cu 25 de puncte strânse în 25 de etape, având doar 4 lungimi peste „zona roșie”.
  • Bochum a făcut spectacol în turul campionatului cu Frankfurt (3-0). Crezi că poate câștiga din nou? 6.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Riemann – Osei-Tutu, Ordets, Masovic, Stafylidis – Osterhage, Losilla, Stoger – Asano – Antwi-Adjei, Hofmann

Pariază pe COTA 1.75 la NetBet!

Plasează pariul