Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Koln vs Mainz ponturi pariuri și pronosticuri 15.04.2023

Etapa cu numărul 28 din Bundesliga propune duelul dintre FC Koln și Mainz, acesta fiind programat să se joace sâmbătă după-amiază, de la ora 16:30, urmând să se desfășoare pe "RheinEnergieStadion", unde ne așteptăm ca golurile să fie cele ce ne vor aduce profit.
FC Koln vs Mainz
April 15,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Koln vs Mainz

Mainz încă speră la locurile europene, așa are toate motivele forțeze victoria, însă ne așteptăm ca FC Koln aibă un cuvânt de spus, mai ales joacă acasă, având de asemenea și un moral bun după ultimul meci de campionat. Ne așteptam la un duel pe cinste, în care reușitele vor veni la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, într-o cotă de 1.75 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi FC Koln – Mainz

Zverev câștigă la o diferență de minim 2 seturi - Cota 1.57⭐
Pariază acum

FC Koln

  • Este departe de echipa din sezonul precedent, care termina pe loc de Conference League, în această stagiune având un parcurs modest. Majoritatea agențiilor de pariuri o dau ca outsideră în această înfruntare, chiar dacă joacă acasă, urmând ce-i drept înfrunte un adversar mai bun.
  • Țapii” se găsesc pe locul 12 în clasamentul din Bundesliga, cu 31 de puncte, neavand emoții în privința retrogradării, fiind la opt puncte de zona „fierbinte”. Până acum, pe parcursul celor 27 de etape, au înregistrat șapte victorii, zece remize și zece înfrângeri, în urma acestor dueluri marcând 36 de goluri, primind 45.
  • Ultima etapă a fost de bun augur pentru cei de la FC Koln, aducându-le un succes, aceștia impunându-se cu 1-3 în deplasarea de la Augsburg, astfel au un moral bun înainte de această confruntare.

ECHIPA PROBABILA: Schwabe; Schmitz, Hubers, Chabot, Hector; Schindler, Huseinbasic, Martel, Kainz, Maina; Selke

Mainz

  • După cum menționam, este superioară adversarei sale în acest sezon, având un parcurs mult mai bun în campionat. Bookmakerii o dau ca favorită, cum era de așteptat, însă cu siguranță va avea o misiune grea, urmând totuși joace în deplasare.
  • Oaspeții se găsesc în prezent pe poziția a opta a clasamentului, la zece puncte de adversarii lor și la doar două de zona europeană. Cele 27 de etape disputate în campionat le-au adus 11 victorii și opt remize, pierzând de opt ori, în urma acestor dueluri înscriind 45 de goluri, primind 38.
  • Cei de la Mainz trec printr-o perioadă foarte bună, având în vedere faptul vin după o serie de opt partide fără înfrângere. În acest interval au reușit cinci victorii, remizând de trei ori, ultima dată cu Werder Bremen, în ultima rundă de campionat, scor 2-2, înregistrat pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Zentner; Fernandes, Bell, Hanche-Olsen; Widmer, Barreiro Martins, Kohr, Stach, Caci; Ingvartsen, Ajorque

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de FC Koln

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul