Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Koln vs Freiburg ponturi pariuri și pronosticuri 29.04.2023

Sâmbătă, în data de 29 aprilie, de la ora 16:30, "RheinEnergieStadion" va găzdui confruntarea dintre FC Koln și Freiburg, echipe care au reprezentat Germania în Europa în acest sezon, cele două urmând să se întâlnească în cadrul etapei cu numărul 30 din Bundesliga.
FC Koln vs Freiburg
April 29,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Koln vs Freiburg

Freiburg are un parcurs mult mai bun decât adversara sa în actuala ediție de campionat, însă nu vom merge pe mâna sa în această confrunatare. Joacă totuși în deplasare, în fata unui adversar aflat în formă. Anticipăm o confruntare echilibrată, însă în care reușitele nu vor lipsi, de aceea vom miza pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.88 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi FC Koln – Freiburg

Rune câștigă la o diferență de minim 2 seturi - Cota 1.62⭐
Pariază acum

FC Koln

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, principalul său avantaj fiind terenul propriu, unde nu a pierdut decât de patru ori în aceasta ediție de campionat, suporterii jucând și ei un rol important de multe ori.
  • Țapii” se găsesc în a doua jumătate a clasamentului din Bundesliga, cu 35 de puncte acumulate pe parcursul celor 29 de etape disputate până acum. Aceștia au reușit opt victorii, remizând de 11 ori, suferind zece înfrângeri, în urma acestor dueluri înscriind 40 de goluri, primind cu șapte mai multe.
  • Cei de la FC Koln nu arată deloc rău în ultima perioadă, ba din contră, aceștia venind după o serie de patru partide consecutive fără înfrângere. Ultima dată au făcut spectacol cu Hoffenheim, impunându-se cu un categoric 1-3, în deplasare, astfel au un moral bun înainte de acest duel.

ECHIPA PROBABILA: Schwabe; Schmitz, Hubers, Chabot, Hector; Skhiri, Martel; Maina, Kainz, Ljubicic; Selke

Freiburg

  • Dacă ne raportăm la parcursul din aceasta stagiune, putem spune fără stăm pe gânduri este o echipă mai bună, însă în această înfruntare nu va avea deloc o misiune ușoară, urmând totuși joace în deplasare, în fața unui adversar aflat în formă.
  • Oaspeții acestei partide se află în acest moment în zona superioară a clasamentului din Bundesliga, ocupând locul al patrulea, ultimul ce duce în grupele Champions League. Până acum, de-a lungul celor 29 de etape, și-au trecut în cont 15 victorii și opt remize, suferind șase înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând 45 de goluri, primind 37.
  • Freiburg are un moral bun înainte de acest duel, având în vedere faptul vine după două victorii. S-a impus mai întâi cu 1-2 pe terenul lui Werder Bremen, făcând apoi spectacol cu Schalke, pe teren propriu, câștigând cu un categoric 4-0.

ECHIPA PROBABILA: Flekken; Kubler, Ginter, Lienhart, Gunter; Eggestein, Hofler; Sallai, Grifo; Gregoritsch, Holer

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Freiburg

Pariază pe Cota 1.88 la Betano!

Plasează pariul