Dynamo Dresda - Duisburg. Oaspeții stau ceva mai bine la pregătire.

Prima etapă din cel de-al doilea eșalon al Bundesligii se încheie în această seară cu partida dintre Dynamo Dresda și Duisburg, meci programat de la ora 21:30 pe Stadion Dresden. Începutul de sezon este un element important pentru ambele formații care au avut totuși o pregătire destul de intensă, urmând să se observe îmbunătățirile față de sezonul anterior.
Duisburg - Holstein Kiel

Dynamo Dresda, gazda acestei dispute, pornește cu prima șansă la victorie datorită terenului propriu care poate fi un element spectaculator în acastă luptă pentru câștigarea jocului. Echipa antrenată de la margine de neamțul Uwe Neuhaus a reușit să scape de retrogradare sezonul tecut și este pregătită să nu mai ajungă în această situație și sezonul acesta. Clubul din Dresda este pregătit să schimbe întru totul fața jocului în acest campionat, fiind convinsă că jucătorii noi aduși pe posturile lipsă, îl poate ajuta să ajungă pe locurile fruntașe. Doar Kaiserslauten și Aston Villa au reușit să se impună în partidele contra celor de la Dresda, de altfel jocul acesteia fiind pe alocuri dezamăgitor, mai ales pe zona defensivă, problemă rămasă din sezonul trecut de care pot profita oaspeții în cele din urmă.

Duisburg, oaspetele acestui joc, se deplasează pe terenul celor de la Dresda cu gândul să debuteze cu dreptul în acest început de sezon. Echipa antrenată de la margine de Ilyia Gruev, s-a clasat în campionatul anterior la jumătatea clasamentului, fiind departe și de zona roșie și de cea a promovării. Albaștrii vor să încline spre zona de accedere în Bundesliga, și iată că este pregătită să mai aducă oameni dacă e nevoie de întăriri pe anumite posturi. Lotul a rămas în mare parte la fel, perioada de cantonament fiind una relativ eficientă pentru grup, mai ales că majoritatea jucătorilor au decis să pună umărul la promovare sezonul acesta. Fiorentina și Athletic Bilbao au fost formațiile de top care au reumizat cu echipa lui Ilyia Gruev în urma unui fotbal extrem de timid, fără prea multe faze de poartă.

Rezultatul este greu de anticipat deoarece jocul ambelor echipe scârțâie destul de mult, rămânând foarte multe lucruri ce nu s-au rezolvat încă din sezonul trecut. Cred că Duisburg nu va pierde în această deplasare, dar cu siguranță vom avea parte de un joc cu maxim două goluri înscrise pe tabelă la finalul partidei.

Pronosticuri Torino - Napoli