Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dortmund vs Mainz ponturi și pronosticuri 27.05.2023

Începând cu ora 16:30, sâmbătă, pe Signal Iduna Park are loc meciul care o poate face pe Borussia Dortmund campioană. Primește vizita lui FSV Mainz în ultima etapă, iar partida este televizată de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
Dortmund vs Mainz
May 27,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dortmund vs Mainz

O bună încasatoare, Mainz a primit peste 2.5 goluri în fiecare din ultimele cinci meciuri, iar cum Dortmund are nevoie de o victorie pentru a lua titlul, nu o vâd să stea la cutie. Drept urmare, vă recomand peste 3.5 goluri, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Dortmund – Mainz

Victorie Elise Mertens - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Dortmund

  • Pusă în fața unei performanțe pe care nu a mai reușit-o de unsprezece ani, Borussia Dortmund are prima șansă să câștige titlul.
  • Victoria cu 3-0 din meciul cu Augsburg a făcut-o să preia șefia campionatului din Germania, acolo unde are 70 de puncte, două peste Bayern Munchen.
  • Acel succes de pe terenul lui Augsburg i-a adus Borussiei a șaptea partidă consecutivă în care nu a pierdut și a treia victorie consecutivă în care a marcat cel puțin trei goluri.

Echipă probabilă:  Kobel – Wolf, Süle, Hummels (c), Ryerson – Brandt, Can, Bellingham – Malen, Haller, Adeyemi

Mainz

  • Nu cred că există echipă mai potrivită pe care liderul Germaniei să o înfrunte în chiar ultima rundă și asta pentru că FSV vine după patru meciuri pierdute.
  • Peste 2.5 goluri au înscris adversarele lui Mainz din aceste dueluri. Cea mai recentă întâlnite a fost 1-4 cu Stuttgart, și ajunge la 54 de goluri primite.
  • Aflată pe locul 9, cu 45 de puncte, o eventuală victorie la Dortmund o poate duce cel mult un loc mai sus în clasament pentru că două puncte o despart de Frankfurt.

Echipă probabilă: Zentner (c) – Hanche-Olsen, Bell, Fernandes – da Costa, Barreiro, Kohr, Caci – Stach, Ingvartsen – Onisiwo

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul