Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dortmund vs Freiburg ponturi pariuri și pronosticuri 04.02.2023

De la ora 16:30, Signal Iduna Park își deschide porțile pentru cei peste 40.000 de fani care asistă mereu la meciurile echipei sale. Se joacă Borussia Dortmund – Freiburg, eveniment al rundei cu numărul 19 din Bundesliga și care este transmis pe Digi Sport 3 și Prima Sport 3.
Dortmund vs Freiburg
February 03,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dortmund vs Freiburg

Venite după victoriile din runda anterioară, îndeplinesc toate criteriile să ne ofere un nou duel spectaculos. În tur a fost 3-1 pentru Dortmund și au bifat al cincilea meci direct consecutiv în care s-au înscris cel puțin trei goluri. Recomandarea mea este peste 2.5 goluri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Dortmund – Freiburg

Peste 21.5 game-uri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Borussia Dortmund

  • Anul 2023 a început în forță pentru Borussia Dortmund, echipă care a bifat trei victorii din tot atâtea meciuri și a marcat de cel puțin două ori de fiecare dată.
  • În etapa trecută a fost la același nivel înalt și a plecat cu toate punctele de la Leverkusen, unde a dispus cu scorul de 2-0 de Bayer. Golurile galben-negrilor au fost înscrise de Ademi și un altul de Tapsoba (autogol).
  • Datorită rezultatelor, a reușit să rămână pe loc de Champions League. Mai exact a urcat două locuri de la reluarea campionatului, având 34 de puncte, doar trei mai puține decât liderul la zi.

Echipă probabilă: Kobel – Ryerson, Süle, Schlotterbeck, Guerreiro – Can, Bellingham – Brandt, Reus (c), Adeyemi – Moukoko

Kamara, Meunier sunt accidentați, iar Ozcan este suspendat.

Freiburg

  • Vecină de clasament cu Borussia, Freiburg vine și ea după o victorie, prima din ultimele trei runde și obținută sub privirile celor 33.500 de spectatori veniți să o susțină.
  • Meciul cu FC Augsburg a început ca din tun pentru „vulturi”, care după doar 13 minute au condus cu 1-0, iar la pauză cei care au pariat pe biletul zilei că se vor înscrie peste 2.5 goluri bifau meciul drept câștigător, deoarece tabela indica 2-1. La final a fost 3-1.
  • Drept urmare, Freiburg a rămas pe locul 5, cu 34 de puncte, doar că are o problemă cu golaverajul, +4. Este mai slab decât al Borussiei Dortmund și din acest motiv ocupă un loc mai slab.

Echipă probabilă: Kobel – Ryerson, Süle, Schlotterbeck, Guerreiro – Can, Bellingham – Brandt, Reus (c), Adeyemi – Moukoko

Pariază la Supebet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul