Dortmund - RB Leipzig. Spectacol pe Signal Iduna Park

Săptămâna aceasta s-a redeschis un nou sezon de Bundesliga, iar țintarul primei ligi din Germania ne oferă încă din prima etapă un super meci care cu siguranță va fi urmărit de foarte mulți iubitori ai fotbalului spectacol. Este vorba de jocul dintre Dortmund și RB Leipzig, duel programat de la ora 19:00 pe Signal Iduna Park. Zidul galben va fi la înălțime în această seară, sperând la o victorie a favoriților.
dortmund Leipzig

Dortmund a trecut prin multe în această vară, cel mai important aspect fiind schimbarea antrenorului care era așteptată de public de ceva timp. Înlocuirea lui Peter Stoger trebuia să se realizeze, și iată cum galbenii au decis aducerea lui Lucien Favre, fostul antrenor al celor de la Nice care a reușit lucruri frumoase la formația franceză. Lucien Favre este cartea pe care o aruncă șefii lui Dortmund în privința reconstrucției totale a echipei și readucerea ei în elita formațiilor din Europa. Participarea la International Champions Cup a fost de bun augur pentru antrenorul francez care a încercat să îi cunoască pe jucători în primul rând și apoi să își instituie filosofia în timp. Se pare că este în continuare de lucrat la BVB care abia a reușit să acceadă în turul următor din Cupa Germaniei, câștigând în prelungiri în fața celor de la Furth, scor 1-2.

RB Leipzig nu trece prin aceleași momente ca formația gazdă, alb-roșii având multe lucruri construite deja în jurul acestora care par extrem de solide și cu care vor să meargă în continuare deoarece în acest moment situația este una foarte bună. Echipa lui Ralf Ragnick, germanul care își dorește o clasare mult mai bună în acest sezon deoarece anul trecut abia ce au prins ultima poziție de UEL, fiind convins că echipa sa merita să joace în grupele UCL încă un an. RB Leipzig a avut multe de câștigat din această calificare în tururile de calificare pentru grupele UEL deoarece a disputat până acum 3 partide în Europa, încercând pe cât posibil să își stabilească relațiile de joc și ritmul înainte de start-ul de Bundesliga, arătând mai pregătită decât adversara din această seară. Păstrarea fotbaliștilor de top va fi cu siguranță cheia succeselor din acest an de care sunt convinși șefii lui RB Leipzig.

Cel mai potrivit pariu într-o astfel de confruntare cred că este cel axat pe goluri deoarece la valoarea celor două formații și la faptul că Dortmund deține totuși o cotă destul de mică, cel mai indicat este pariul pe reușite în acest joc. Voi miza astfel pe o partidă cu multe acțiuni de poartă, și bineînțeles cu minim 3 finalizări în plasa celor doi portari, având ambele șanse să marcheze minim un gol în această seară pe Signal lduna Park.