Dortmund - Frankfurt. S-a înregistrat spectacol de goluri în ultimele cinci confruntări

Runda cu numărul 3 se deschide în Bundesliga în această seară de vineri, având în prim plan o singură partidă care se anunță extrem de interesantă. Meciul are să alinieze două formații ce an de an s-au luptat pentru pozițiile europene, fiind convins că și anul acesta lucrurile se vor prezenta la fel. Dortmund și Frankfurt se vor înfrunta de la ora 21:45 pe Signal Iduna Park, meci ce va fi transmis pe DigiSport3 și Telekom Sport.
dortmund frankfurt

Borussia Dortmund a realizat câteva schimbări de lot în această vară, dar cel mai important transfer este cel de pe bancă, Lauren Favre fiind cel care este pregătit să îi ducă pe galbeni din nou în vârful competițiilor de top atât pe plan intern cât și pe plan european. Dortmund are un start relativ bun de campionat, bifând până în acest moment 4 puncte din 6 posibile. Prima victorie a sezonului s-a realizat chiar în prima etapă când galbenii au reușit să câștige pe teren propriu în fața celor de la Leipzig, scor 4-1. Bucuria a fost prea mare poate și iată că Dortmund a scos doar un 0-0 la Hannover, rezultat bun de altfel dacă stăm să privim totuși și la prestația gazdelor din acea seară. Recent au disputat un amical în fața celor de la Osnabruck pe care au reușit să îl câștige într-o manieră extrem de frumoasă, scor 6-0.

Eintracht Frankfurt se deplasează pe Signal Iduna Park încercând pe cât posibil să scoată un rezultat pozitiv care este așteptat de mai bine de 8 ani. Fosta echipă a lui Niko Kovac va avea mult de suferit în acest sezon după plecarea antrenorului croat la campioana Bayern, dar este pregătită să depășească această perioadă cât se poate de repede. Frankfurt este condusă în acest moment de austriacul Hutter care a reușit până acum să bifeze un succes și un insucces în acest start de sezon, având 3 puncte din cele două jocuri disputate, aflându-se astfel pe poziția a 9-a. Debutul a fost unul excelent, câștigând la Freiburg cu scorul de 2-0, dar pierzând în fața celor de la Werder Bremen cu scorul de 1-2 tocmai pe teren propriu. Jetro Willems va fi absența cea mai importantă a oaspeților din această seară după cartonașul roșu primit în partida precedentă.

Dortmund are un bilanț excelent pe teren propriu în fața celor de la Frankfurt, reușind să bifeze rezultate pozitive pe bandă rulantă și având și de această dată șansa acestui lucru dacă galbenii vor respecta planul tactic impus de antrenorul francez. Voi miza astfel pe un joc extrem de disputat în care Frankfurt va veni să atace în această deplasare, având mari șanse să vedem goluri în ambele porți, dar o victorie a celor de la Dortmund în final.

Pronosticuri Stuttgart - Dusseldorf