Dortmund - Augsburg. Ponturi pariuri și cote

De la ora 16:30 avem parte de spectacol în Bundesliga, iar una dintre partidele așteptate de publicul german este cea dintre Dortmund și Augsburg. Jocul se va disputa pe Signal Iduna Park și va alinia la centru două formații ce se află într-o formă foarte bună, galbenii având totuși un avantaj în fața oaspeților din această după-amiază.
dortmund augsburg

Dortmund simte că anul acesta poate să de-a lovitura și să cucerească măcar un trofeu, însă îi va fi destul de greu din punct de vedere al lotului deoarece câteva accidentări pot schimba soarta echipei, iar pentru acest lucru staff-ul va trebui să gestioneze foarte bine întreg lotul de jucători. Venirea lui Lucien Favre la Dortmund a oferit acesteia un alt suflu și o altă dorință de a se impune în Bundesliga, și pe lângă cuvinte, faptele vorbesc de la sine. Galbenii sunt pe primul loc în Bundesliga cu 14 punte, la egalitate cu Bayern, dar având un golaveraj de 19 la 5, unul extraordinar în doar 6 etape. După victoria spectaculoasă cu Nurnberg, scor 7-0 în fața fanilor, a urmat o revenire incredibilă în fața lui Leverkusen, scor 4-2 după ce roșii conduceau la pauză cu 2-0. În UCL au reușit la mijlocul saptămânii să dobândească alte trei puncte, de această dată în fața lui Monaco, scor 3-0.

Dortmund echipa probabila: Bürki – Piszczek, Akanji, Zagadou, Diallo – Witsel, Delaney – Sancho, Reus (c), Bruun Larsen – Alcacer

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Augsburg nu are un start de sezon rău ba chiar se poate lăuda cu rezultatele obținute până acum deoarece meciurile pe care le-a disputat au fost destul de grele dacă stăm să privim la adversarii pe care i-a întâlnit, iar acest lucru poate fi un atuu pentru viitoarele meciuri, că aceasta poate face față provocărilor. Echipa lui Baum a încercat și anul trecut și va încerca și anul acesta să prindă măcar un loc de UEL deoarece dorința fanilor de a-și vedea echipa în cupele europene este foarte mare, dar accesibilitatea celor de la Augsburg din punct de vedere valoric nu o recomandă prea mult. În acest moment, roșii ocupă locul 8 cu tot atâtea puncte obținute, având un golaveraj de 11 la 9. Două victorii, două egaluri și tot atâtea înfrângeri au strâns cei de la Augsburg, un bilanț echilibrat, dar care ar trebui să se înverzească cât mai repede. După egalul de la Bayern, scor 1-1, a urmat o victorie răsunătoare în fața lui Freiburg, scor 4-1, și iată cum moralul jucătorilor lui Baum va fi foarte bun și în această deplasare.

Augsburg echipa probabila: Luthe – Gouweleeuw, Khedira, Hinteregger – Framberger, Gregoritsch, Baier (c), Max – Hahn, Finnbogason, Caiuby

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dortmund – Augsburg

Ultimele rezultate directe înregistrate între cele două formații au arătat un echilibru destul de mare în joc, ambele reușind de fiecare dată să marcheze în ultimele 5 confruntări directe, iar Augsburg să marcheze pe Signal Iduna Park de mai bine de 5 ani consecutivi. Procentul ca Dortmund să primească gol este împărțit, iar de aceea vom miza pe un joc cu minim 3 goluri marcate în meci sau chiar 4, cu convingerea că Augsburg poate marca însă forța lui Reus&Co se poate face remarcată prin marcarea tuturor acestor goluri.

Pont pariuri Dortmund - Augsburg