Bremen - Wolfsburg. Ponturi pariuri și cote

Duelul care trage cortina spectacolului din Bundesliga este cel dintre Werder Bremen și Wolfsburg, partidă ce este programată începând cu ora 21:30 pe Weserstadion. Cele două formații au înregistrat partide spectaculoase până în acest moment, iar fanii așteaptă și de această dată să vadă un meci cu multe goluri.
bremen wolfsburg

Werder Bremen este o formație destul de schimbată față de sezonul precedent când verzii nu reușeau să depășească zona de mijloc al clasamentului, ne fiind nici îngrijorată pentru retrogradare, dar nici să se apropie prea mult de cupele europene. Anul acesta situația s-a schimbat, iar formația din Bremen se luptă pentru Europa, un element care dispăruse din cadrul acestei echipe, și iată cum Kohfeldt, verzii se privesc de pe locul 5 în Bundesliga, acumulând până acum 11 puncte și având un golaveraj de 11 la 8. Din acest punct de vedere, Werder nu este schimbată absolut deloc față de sezonul precedent, obișnuind lumea cu jocurile sale spectaculoase, dar iată că de această dată reușește să obțină mai multe puncte. După o serie de 5 jocuri fără înfrângere, chiar etapa trecută a venit primul insucces, pe terenul celor de la Stuttgart, scor 1-2, dar acest lucru nu ar trebui să fie o îngrijorare pentru Kruse&Co care au capacitatea să depășească acest moment.

Wolfsburg este de departe schimbată față de anul trecut, cu foarte multe diferențe față de combatanta sa care cât de cât și-a păstrat din unele elemente, însă oaspeții din această seară trăiesc sezoanele complet diferit și iată cum acesta pare să fie unul pozitiv din acest punct de vedere. Formația condusă de pe bancă de germanul Labbadia reușește să se claseze după 5 etape pe locul 7, având 9 puncte strânse până în acest moment, și cu siguranță potențialul acestei formații este unul destul de mare în continuare. Dacă în anii precedenți a reușit să se salveze de la retrogradare în două rânduri, prin două barajuri, de această dată situația pare să se fi schimbat, iar fanii verzilor speră să nu mai treacă prin momente grele și să se bucure de o luptă la cupele europene. Într-adevăr, situația nu este chiar atât de roz la club, dar prin cele două victorii și trei egaluri de până acum speră să se lege în continuare o serie de jocuri pozitive. Ultima partidă a înregistrat un 2-2 pe teren propriu contra celor de la Gladbach.

Ponturi și pronostic analizat Bremen – Wolfsburg

În istoria recentă a confruntărilor dintre aceste două echipe, am avut parte de rezultate în care ambele echipe au reușit să marcheze cel puțin un gol, cca 8 din ultimele 9 jocuri, un procentaj extrem de mare. Dat fiind faptul că sezonul acesta a început foarte bine atât pentru Werder Bremen cât și pentru Wolfsburg, putem miza pe un astfel de pronostic, și chiar să riscăm pentru ca tabela să arate cel puțin 4 goluri la finalul partidei.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru