Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bremen vs Wolfsburg ponturi și pronosticuri 28.01.2023

Sâmbătă, nu înaintea orei 16:30, Weserstadion va susține meciul dintre Werder Bremen și VFL Wolfsburg. Partida are loc în etapa cu numărul 18 din Bundesliga.
Bremen vs Wolfsburg
January 28,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat  Bremen vs Wolfsburg

Cu nouă goluri încasate în ultimele două jocuri, Bremen a demonstrat din nou cât este de modestă în plan defensiv, aspect care mă face să mizez pe oaspeți și pe faptul că aceștia caută a treia victorie consecutivă. Victorie Wolfsburg este recomandarea mea, cotă 2.20 la Superbet.

Ponturi Bremen – Wolfsburg

victorie Franța - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Bremen

  • Dezastru complet în ultimele două jocuri pe care le-a disputat în campionatul intern. Întâi a pierdut cu un neverosimil 1-7 pe terenul lui FC Koln, iar în urmă cu doar câteva zile a cedat din nou.
  • A fost rundă intermediară în fotbalul german, acolo unde Bremen a primit vizita lui Union Berlin. Împinsă de la spate de publicul numeros care a venit la stadion (peste 40.000), a deschis scorul prin Pieper. Totuși, la finalul meciului a pierdut cu 1-2.
  • Automat din cauza celor două rezultate au avut loc schimbări majore în clasament, acolo unde Bremen este în a doua jumătate a clasamentului. Ocupă locul 11, cu 21 de puncte, la egalitate cu FC Koln, dar are una dintre cele mai slabe apărări din Bundesliga.

Echipă probabilă: Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Friedl (c) – Weiser, Bittencourt, Groß, Gruev, Jung – Füllkrug, Ducksch

Agu și Schmid sunt accidentați

Wolfsburg

  • „Lupii” au reușit să rămână în coasta echipelor care trag la cupele europene și va începe meciul cu Bremen din postura ocupantei locului 7, cu 29 de puncte. Doar două puncte o despart față de locul 4, ceea ce înseamnă că victoria este extrem de importantă.
  • Wolfsburg a evoluat excelent în meciurile cu Freiburg și Hertha Berlin, dueluri atipice pentru ea. 11-0 este golaverajul pe care îl are în cele două dueluri, asta după ce a trecut cu scorul de 6-0 de Freiburg și cu 5-0 de Hertha, în urma unui duel avut la Berlin.
  • De asemenea, în urma celor două jocuri, VFL a devenit una dintre echipele cu cele mai amenințătoare atacuri. 35 de goluri a reușit aceasta, dar cel mai bun marcator este Ridle Baku (24 ani).

Echipă probabilă: Casteels – Baku, Bornauw, Van de Ven, Otavio – Svanberg, Arnold (c), Gerhardt – Wimmer, Wind, Kaminski

Nmecha este accidentat.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul