Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bremen vs Mainz ponturi și pronosticuri 15.10.2022

Sâmbătă, de la ora 16:30, Weserstadion este locul de întâlnire al lui Werder Bremen și FSV Mainz, iar jocul are loc în runda 10 din Bundesliga.
Bremen vs Mainz
January 01,1970
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bremen vs Mainz

Foarte bun jocul pe care Bremen ni l-a arătat până acum și faptul că revine pe terenul propriu este un aspect care mă aștept să o pună din nou într-o lumină bună. În consecință, vă recomand victorie Werder Bremen, cotă 2.40 la Superbet.

Ponturi Bremen – Mainz

Peste 2.5 goluri - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Bremen

  • Rezultate foarte bune pentru Bremen în ultimele trei etape și a reușit ca în aceste dueluri să-și treacă în palmares două victorii și un rezultat de egalitate.
  • Cel mai recent asemenea meci a avut loc pe terenul lui Hoffenheim, acolo unde s-a impus cu scorul de 2-1 și a urcat pe locul 5.
  • Cu cele 15 puncte acumulate, Bremen este pe picior de egalitate cu Monchengladbach, echipa aflată pe locul 6, dar cu un golaveraj mai bun.

Echipă probabilă: Pavlenka – Stark, Veljkovic, Friedl (c) – Weiser, Schmid, Groß, Gruev, Jung – Füllkrug, Ducksch

Mainz

  • Încă nu se scufundă, dar nici nu joacă un fotbal extraordinar. În ultimele patru etape nu a reușit să se impună, ci a obținut doar două puncte.
  • În runda anterioară a remizat cu RB Leipzig, scor 1-1, în ceea ce a fost a treia remiză a sezonului. Mai mult, 3 este și numărul victoriilor, cât și cel al înfrângerilor.
  • În ierarhia generală se află abia pe locul 12, cu tot atâtea puncte. Are același număr de puncte ca RB Leipzig, dar cu un golaveraj mai slab de partea lui FSV Mainz.

Echipă probabilă: Zentner (c) – Bell, Hack, Caci – Fernandes, Kohr, Stach, Aaron – Lee – Ingvartsen, Onisiwo

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul