Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bremen vs Koln ponturi pariuri și pronostic analizat 20.05.2023

Sâmbătă, de la ora 16:30, Werder Bremen joacă pe Weserstadion cu FC Koln, iar partida are loc în runda 33 din Bundesliga.
Peste 2.5 goluri - Cota 1.57⭐
May 20,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bremen vs Koln

Dacă „țapii” joacă un fotbal bun, Bremen are probleme cu defensiva și a primit gol în fiecare din ultimele zece meciuri. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, iar cota este 1.57 la Superbet.

Ponturi Bremen – Koln

ambele marchează - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Bremen

  • Cu înfrângeri pe linie în ultimele trei dueluri, Werder Bremen a pierdut de fiecare dată cu scorul de 1-2 în fața unor formații din zone diferite ale clasamentului.
  • În precedentele două meciuri a pierdut cu Bayern și RB Leipzig, echipe care se află pe podiumul Bundesliga și a căzut în a doua jumătate a clasamentului.
  • Ocupă poziția a 12-a, cu 35 de puncte și mai mult ca sigur va rămâne în prima ligă datorită celor cinci puncte avans pe care le are față de Schalke, echipa flată pe locul de baraj promovare/retrogradare.

Echipă probabilă: Pavlenka – Veljkovic, Stark, Friedl (c) – Weiser, Bittencourt, Groß, Stage, Jung – Philipp, Ducksch

Koln

  • Doar Freiburg a reușit să o învingă în ultimele cinci dueluri, iar cele două meciuri care au urmat imediat după acele 0-1 de acasă au reprezentat victorii.
  • Întâi a trecut cu 2-1 de Leverkusen, iar în runda anterioară s-a descătușat și a învins-o cu scorul de 5-2 pe Herth Berlin.
  • Cu 41 de puncte acumulate în decursul celor 32 de runde se află pe locul 10 și matematic rămâne în Bundesliga. Lucrul acesta înseamnă că meciurile cu Bremen și Bayern vor fi doar pentru palmares.

Echipă probabilă: Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Hector (c) – Skhiri, Martel – Ljubicic, Kainz, Maina – Selke

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul