Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bochum vs Leverkusen ponturi și pronosticuri 27.05.2023

Sâmbătă, de la ora 16:30, Bochum și Bayer Leverkusen au meci direct în cadrul rundei cu numărul 34 din campionatul Germaniei. Este ultima rundă a sezonului regular.
Bochum vs Leverkusen
May 27,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bochum vs Leverkusen

Victoria ambelor echipe este cât se poate de importantă pentru realizarea obiectivelor pe care și le-au propus. Cum cele două ofensive au funcționat în ultimele meciuri, putem avea primul duel direct din ultimele patru jocuri în care ambele marchează. Recomandarea mea are cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Bochum – Leverkusen

victorie UTA Arad - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Bochum

  • singură echipă a reușit Bochum să învingă în ultimele cinci etape și aceasta este Augsburg. S-a întâmplat să treacă cu 3-2 în urma celui mai recent duel disputat în rolul de gazdă.
  • Imediat după acel succesul a urmat deplasarea de la Berlin unde Hertha a stat de partea cealaltă a terenului. 1-1 a fost scorul atunci în urma unui meci unde fundașul Keven Schlotterbeck a marcat unicul gol al echipei sale în chiar minutele de prelungire.
  • Drept urmare, în clasamentul general regăsim VFL Bochum pe locul 16, cu 32 de puncte și este la egalitate cu Stuttgart. Diferența este că are un golaveraj mai slab și se află pe loc de baraj. Însă, un eventual egal o poate trimite în 2.Bundesliga dacă Schalke câștigă. Rivala ei din clasament este penultima și are meci cu Leipzig, în deplasare, iar diferența dintre ele este de un singur punct.

Echipă probabilă: Riemann – Janko, Ordets, Schlotterbeck, Heintz – Losilla (c), Masovic, Stöger – Asano, Hofmann, Antwi-Adjei

Leverkusen

  • Bayern se află pe locul 6, cu 50 de puncte, iar victoria o menține pe același loc și o trimite în Europa Conference League. Oricare alt rezultat o poate face să rateze cupele europene pentru că poate fi depășită de Wolfsburg, formație care a acumulat 49 de puncte.
  • Ce e drept, semifinalista Europa League din acest sezon nu s-a mai ridicat la un nivel superior în ultima lună și drept urmare nu a câștigat în ultimele șase meciuri.
  • În etapa trecută a condus cu 2-0 Borussia Monchengladbach și deși a fost încurajată de peste 30.000 de spectatori a fost egalată și 2-2 a fost scorul final.

Echipă probabilă: Hradecky (c) – Fosu-Mensah, Tah, Tapsoba – Frimpong, Palacios, Amiri, Bakker – Wirtz – Diaby, Adli

Pariază la Superbet pe meciurile din campionatul Germaniei!

Plasează pariul