Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bochum vs Freiburg ponturi și pronosticuri 18.02.2023

De la ora 16:30, la Bochum, pe „Vonovia Ruhrstadion” are loc duelul dintre VFL Bochum și Freiburg. Jocul face parte din suita de evenimente programate în a 21-a etapă a campionatului Germaniei.
Bochum vs Freiburg
February 18,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bochum vs Freiburg

Dornică de al treilea succes consecutiv și cu o poftă de joc incredibilă, Freiburg pleacă favorită și cifrele confirmă că este echipa mai bună. X2 pauză – X2 final este recomandarea pe care o ofer, pariul având cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Bochum – Freiburg

Victorie Jessica Pegula -3.5 game-uri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Bochum

  • Evoluția echipei din Bochum pot spune că este inconstantă, cel puțin așa a arătat în ultimele dueluri. A învins cu 5-2 Hoffenheim pentru ca apoi să piardă următoarele două jocuri, 1-2 cu Dortmund și 0-3 cu Bayern Munchen.
  • Are patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri și nu este singurul lucru ca o apasă. În toate aceste dueluri, chiar și atunci când a câștigat, echipele adverse au înscris peste 1.5 goluri.
  • În privința clasamentului vorbim despre VFL ca despre ocupanta locului 15, cu 19 puncte. Este îndeaproape urmărită de Hertha și Stuttgart, care sunt pe locuri din zona roșie. Trei puncte o despart de penultima clasată, ce se pot reduce doar după această rundă.

Echipă probabilă: Riemann – Janko, Ordets, Masovic, Stafylidis – Förster, Losilla (c), Kunde – Zoller, Hofmann, Antwi-Adjei

Freiburg

  • Dornică să joace în cupele europene, Freiburg a reușit să fie la înălțime în runda anterioară, deși a fost condusă cu scorul de 1 la 0 la pauză, de către VFB Stuttgart.
  • Din nou italianul Vincenzo Grifo a stat la baza golurilor prin care Freiburg a trecut cu scorul de 2-1 de către adversarul său. Mai mult, în minutul 50, „vulturilor” le-a fost anulat un gol în urma analizei VAR-ului.
  • Datorită succesului a reușit să rămână în big four-ul Bundesliga. Freiburg ocupă locul 4, cu 37 de puncte, doar unul peste RB Leipzig, vecina ei de clasament și echipa care stă la pândă.

Echipă probabilă: Flekken – Kübler, Ginter, Lienhart, Günter (c) – Eggestein, Höfler – Doan, Höler, Grifo – Gregoritsch

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul