Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bochum vs Frankfurt ponturi și pronosticuri 08.10.2022

De la ora 16:30, VFL Bochum joacă pe Vonovia Ruhrstadion, acolo unde urmează să o întâlnească pe Eintracht Frankfurt, în runda cu numărul 9 din Bundesliga.
Bochum vs Frankfurt
October 08,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bochum vs Frankfurt

Cum Frankfurt se va duela cu lanterna roșie a Bundesligii și echipa cu cea mai slabă defensivă, ma aștept să văd cum se va impune lejer. Victorie Frankfurt este recomandarea mea, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Bochum – Frankfurt

Victorie CSA Steaua - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Bochum

  • Fără victorie în acest sezon de Bundesliga, Bochum în etapa trecută a fost din nou pusă la respect de o echipă din campionat. A pierdut cu 0-4 pe terenul lui RB Leipzig.
  • Se află pe ultimul loc în campionat, cu un singur punct. Nu o salvează de zona rpție nici măcar o victorie, deoarece se află pe ultima poziție.
  • Cu asemenea cifre nu miră pe nimeni că este echipa cu cele mai multe goluri prmite și cele mai puține goluri înscrise.

Echipă probabilă: Riemann – Gamboa, Oermann, Ordets, Soares – Losilla (c), Goralski – Zoller, Stöger, Holtmann – Hofmann

Frankfurt

  • Încearcă să poată ține pasul pe mai multe planuri și a reușit să facă asta atât în campionat intern, cât și în Champions League, acolo unde a jucat și în prima parte a săptămâii.
  • Eintracht Frankfurt a încheiat 0-0 cu Tottenham, în a treia etapă din grupele Champions League și ajunge la patru meciuri consecutive fără eșec.
  • În etapa trecută din campionat a învins-o cu 2-0 pe Union Berlin, echipă care la acel moment era liderul Germaniei, iar Eintracht a jucat acasă.

Echipă probabilă: Trapp (c) – Knauff, Tuta, Ndicka, Pellegrini – Sow, Dina Ebimbe – Lindstrom, Götze, Kamada – Borre

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul