Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bochum vs Augsburg ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

Etapa cu numărul 32 din cadrul campionatului german propune duelul dintre Bochum și Augsburg, acesta fiind programat să se joace sâmbătă după-amiază, de la ora 16:30, urmând să se desfășoare pe "Vonovia Ruhrstadion".
Bochum vs Augsburg
May 13,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bochum vs Augsburg

Partida este una foarte complicată, fiind deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Bochum este obligată obțină victoria pentru a mai spera la evitarea retrogradării, în timp ce Augsburg are la rândul său nevoie de puncte pentru a rămâne cât mai departe de zonaroșie„. Așadar, pornind de la premisa ambele vor da totul pe teren, ne așteptăm avem parte de spectacol, de aceea mizăm pe varianta golurilor, într-o cotă de 1.62 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Bochum – Augsburg

Ambele marchează - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Bochum

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, principalul său obiectiv fiind terenul propriu, unde are ocazia profite din plin de sprijinul propriilor fani, care pot juca și ei un rol important.
  • Înainte de disputarea acestei etape, gruparea gazdă ocupă penultimul loc al clasamentului din Bundesliga, cu 28 de puncte, fiind la două lungimi de locul 15, ultimul ce se salvează de la retrogradare. Până acum, pe parcursul celor 31 de etape, și-a trecut în cont opt victorii și patru remize, suferind 19 înfrângeri, în urma acestor dueluri marcând 33 de goluri, primind 69, având cea mai slabă defensivă din campionat.
  • Cei de la Bochum traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul vin după o serie de șase partide consecutive fără succes. În acest interval au suferit trei înfrângeri, ultima venind în etapa anterioară, pierzând cu 2-0 în deplasarea de la Borussia Monchengladbach.

ECHIPA PROBABILA: Riemann; Gamboa, Schlotterbeck, Ordets, Soares; Losilla, Asano, Masovic; Zoller, Hofmann, Antwi-Adjei

Augsburg

  • Dacă ținem cont de parcursul din actuala ediție de campionat, am putea spune este o echipă mai bună, însă în ciuda acestui aspect pornește ca outsideră în această înfruntare, urmând ce-i drept aibă o misiune dificilă, având în vedere faptul va juca în deplasare.
  • În prezent, formația oaspete se situează în a doua jumătate a clasamentului din Bundesliga, ocupând mai exact locul al 13-lea, fiind la șase lungimi de zona retrogradării, având ocazia ca după această etapă își asigure încă un sezon în primul eșalon. Până acum a reușit nouă victorii și șapte remize, suferind 15 înfrângeri, în urma acestor dueluri marcând 40 de goluri, primind 55.
  • Ultima etapă de campionat a fost de bun augur pentru cei de la Augsburg, aducându-le un succes foarte important. Aceștia au reușit se impună cu 1-0 în duelul de pe teren propriu cu Union Berlin, una dintre cele mai bune echipe ale acestei ediții de Bundesliga.

ECHIPA PROBABILA: Koubek; Bauer, Gouweleeuw, Uduokhai; Maier, Engels, Rexhbecaj, Pedersen; Vargas, Beljo, Demirovic

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Bochum

Pariază pe Cota 1.62 la Betano!

Plasează pariul