Meciul zilei: Bayern Munchen vs Hoffenheim

În această zi de vineri se dă start-ul și ultimului campionat din primele 5 ca importanță deosebită din Europa, acesta fiind cel din Germania, Bundesliga deschizându-și porțile cu un singur meci pe afiș. Acesta este cel dintre Bayern Munchen și Hoffenheim, partidă programată de la ora 21:30 pe Allianz Arena. Gazdele speră să debuteze cu dreptul în noul sezon și implicit să ofere un spectacol deosebit fanilor care vor fi părtași la jocul din această seară.
bayern Hoffenheim

Bayern Munchen, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie deoarece deține un lot mult mai valoros și mai experimentat decât al combatantei din această seară, având de partea sa și terenul propriu care va conta decisiv în privința celor 3 puncte. Formația condusă de la margine de Niko Kovac este pregătită să debuteze cu dreptul în noul sezon mai ales că are ca obiectiv principal câștigarea campionatului în Germania, sperând să continue seria trofeelor și la finalul acestui an. Sezonul trecut s-a închieat cu ridicarea unei noi cupe a Bundesligii, iar acest lucru speră să îl realizeze și noul antrenor, Niko Kovac care pentru el reprezintă o adevărată provocare. Totuși, croatul a bifat până în acest moment un rezultat excelent la noua sa echipă, Bayern Munchen câștigând acum două săptămâni supercupa Germaniei chiar contra fostei formații a lui Niko Kovac, Frankfurt, scor 5-0, Lewandowski arătându-și clasa printr-un hattrick de excepție. Doar Goretzka și Davies sunt transferurile perfectate de germani, în timp ce la secțiunea plecări, Arturo Vidal și Douglas Costa sunt cele mai importante nume, Bayern primind în schimbul celor doi cca 60 de milioane de euro.

Hoffenheim, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la victorie deoarece deplasarea de pe Allianz Arena va fi una extrem de complicată pentru albaștrii care au în dotare un lot mult sub cel al combatantei din această seară, iar cu siguranță acest lucru se va observa. Formația condusă de la margine de Julian Nagelsmann a reușit sezonul trecut o performanță uriașă, terminând pe podium în Bundesliga și primind astfel biletul spre grupele UCL, fiind astfel o sărbătoare continuă în această vară pentru Hoffe care deși s-a bucurat pentru această reușită, a muncit din greu pentru a nu-și dezamăgi fanii. S-au cheltuit cca 30 de milioane de euro pentru întăriri care să ajute clubul în astfel de momente în care performanța bate la ușă, Kasim Adams de la Young Boys, Bittencourt de la Koln, Belfodil de la Standard Liege, Grifo de la Gladbach și Brenet de la PSV. Aceste transferuri speră să îl ajute pe Nagelsmann să reușească lucruri extraordinare și sezonul acesta, mai ales că începutul pare promițător, reușind să câștige pe terenul celor de la Kaiserslauten cu scorul de 6-1 în primul tur al Cupei Germaniei.

Trebuie să ne așteptăm la un debut de excepție a campioanei Germaniei care are o datorie morală față de fani, dar jocul nu are să fie deloc simplu pentru Bayern care va avea mult de tras pentru cele trei puncte dacă jocul celor de la Hoffe va funcționa la parametri maximi. Voi miza astfel pe o victorie a campioanei încă de la pauză, dar și pe un joc cu cel puțin 4 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Fiorentina - Spal