Bayern Munchen - Bayer Leverkusen. Se anunță spectacol pe Allianz Arena

Capul de afiș al celei a 3-a etape din Bundesliga este cel dintre Bayern Munchen și Bayer Leverkusen, meci programat de la ora 16:30 pe Allianz Arena. Cele două formații au un start complet diferit de sezon, iar cu siguranță acest lucru se va menține și după această etapă, fiind destul de clar cine va reuși să acumuleze toate cele trei puncte în această după-amiază.
bayern leverkusen

Bayern Munchen traversează o formă excelentă de la venirea lui Niko Kovac la cârma echipei, bavarezii având șanse mari ca sezonul acesta să nu se rezume doar la campionat și cupă, și chiar să realizeze lucruri importante și în cupele europene. Formația antrenorului croat a câștigat toate meciurile oficiale de până acum, inclusiv finala supercupei Germaniei, fiind astfel pe cel mai bun traseu în acest moment. După victoria răsunătoare din prima etapă de pe teren propriu contra celor de la Hoffenheim, scor 3-1, a urmat apoi o deplasare la Stuttgart, scor 0-3, defilând astfel în fața unei formații care nu le-a dat niciun fel de emoție bavarezilor. Cu un Muller și un Lewandowski în zi mare, Bayern are toate șansele ca în această după-amiază să mai bifeze un rezultat pozitiv.

Bayer Leverkusen va încerca marea cu sarea pe Allianz Arena deși este conștientă că este aproape victimă sigură. Formația condusă de la margine de Herrlich are poate cel mai slab start de sezon, fiind într-adevăr doar etapa a treia. Aceasta nu a strâns niciun punct în primele două jocuri, pierzând în fața celor de la Gladbach în prima etapă, scor 2-0 pe terenul acestora, și un 1-3 destul de surprinzător în fața verzilor de la Wolfsburg. Echipa este de nerecunoscut față de sezonul precedent când lucrurile au mers destul de șnur pentru Leverkusen, pe când anul acesta, situația are să se complice destul de tare dacă nu va veni un moment care să o trezească din această perioadă nefastă. Antrenorul neamț are totuși încredere în jucătorii săi că vor reuși să depășească momentul.

Se anunță spectacol pe Allian Arena unde atât Bayern cât și Leverkusen promit spectacol mai ales că oaspeții au mare nevoie de puncte, iar cu siguranță această nevoie îi va împinge către un joc extrem de ofensiv, fiind astfel pe placul gazdelor ce pot oferi o partidă memorabilă fanilor. Voi miza astfel pe un joc cu minim 4 goluri pe tabelă, iar pentru curajoși chiar 5 deoarece în cazul nemților, cifrele și statisticile sunt de prisos dacă ambiția din acea zi este la cote maxime.

Pronosticuri Levante - Sevilla