Bayern Munchen - Augsburg. Se anunță o ploaie de goluri pe Allianz Arena

Nici Bundesliga nu se lasă mai prejos în acest mijloc de săptămână și oferă publicului european o etapă întreagă de meciuri, inclusiv jocul campionilor Germaniei contra unei echipe cu care a făcut întotdeuna spectacol, mai ales pe Allianz Arena. Bayern Munchen și Augsburg se vor înfrunta de la ora 21:30, iar suporterii așteaptă ca golurile să vină pe bandă rulantă pentru favoriți.
bayern augsburg

Bayern Munchen a schimbat macazul în această vară, încercând o remontada de tip spaniol în ce privește performanța clubului, însă într-o manieră nemțească, iar cel mai potrivi om a fost Niko Kovac pentru acest lucru care confirmă în acest moment că este un antrenor de perspectivă pentru elita viitorilor manageri din lume. Croatul a izbutit nu mai rezultate verzi la clubul german, mai ales că experiența de la Frankfurt de anul trecut a contat enorm pentru acesta. Bayern Munchen a câștigat toate cele 7 jocuri oficiale, atât în finala Supercupei, în campionat și UCL, iar lucrurile par să se îndrepte spre mai bine pentru roș-albi. Neuer&Co sunt pe primul loc în Germania cu 12 puncte, având un golaveraj de 11 la 2, și dorind că jocul din această seară să aducă un nou spectacol pe Allianz Arena. Ultima victorie a venit weekendul acesta în fața celor de la Schalke 04, scor 2-0 în favoarea lui Muller&Co.

Bayern Munchen echipa probabila: Neuer – Alaba, Boateng, Sule, Kimmich – Rodriguez, Alcantara, Muller – Gnabry, Lewandowski, Robben

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Augsburg este conștientă de diferența extrem de mare de valoare între ea și combatanta din această seară, dar ca de fiecare dată, motivația jucătorilor va fi mult mai puternică față de oricare alt adversar pe care l-ar putea avea din acest sezon, Bayern Munchen fiind tratată întotdeauna ca fiind o cu totul altă echipă din fotbalul german. Formația antrenată de germanul Baum spera ca a început cum nu se putea mai bine campionatul, însă lucrurile s-au întors spre zona roșie pentru Augsburg care de ceva timp nu a mai bifat vreun rezultat pozitiv. După victoria de la Dusseldorf și egalul de la Gladbach, roș-albii au pierdut ultimele partide în fața lui Mainz și Werder, având un golaveraj de 6 la 7 și aflându-se pe locul 12 cu 4 puncte. Compartimentul defensiv are cel mai mult de suferit în acest moment, iar cu un așa adversar de calibru în această seară, jucătorii lui Baum nu se văd prea încrezători că pot pleca relativ bine de pe Allianz Arena.

Augsburg echipa probabila: Giefer – Schmid, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Khedira, Baier – Hahn, Koo, Caiuby – Gregoritsch

Cel puțin 3 goluri marcate de Lewandowski&Co în duelurile din ultima vreme contra celor de la Augsburg și având în vedere că Mainz sau Werder au reușit să le marcheze de cel puțin 2 ori în poartă, astfel că putem asista la o defilare a campionilor din sezonul trecut, acest lucru fiind posibil dacă echipa lui Niko Kovac va aborda extrem de serios partida. Voi miza astfel pe un joc controlat de la un capăt la altul de către Bayer Munchen, văzând-o pe drept câștigătoarea meciului la un scor destul de mare.