Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Augsburg vs Wolfsburg ponturi și pronosticuri 08.10.2022

Sâmbătă, de la ora 16:30, Augsburg și VFL Wolfsburg se întâlnesc în cadrul etapei cu numărul 9 din campionatul Germaniei. Meciul are loc pe WWK Arena și este transmis prin intermediul platformelor de live streaming a celor mai populari operati de pariuri sportive online.
Augsburg vs Wolfsburg
October 08,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Augsburg vs Wolfsburg

În ciuda prestației lui Wolfsburg din ultima etapă, ma aștept ca Augsburg să fie la înălțime din nou și să obțină al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în Bundesliga. 1X este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Augsburg – Wolfsburg

Nu marchează ambele - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Augsburg

  • Succesul cu Bremen din urmă cu o lună de zile a pus-o pe Augsburg pe un piedestal de unde nimeni n-a mai dat-o jos de trei runde.
  • A reușit ca în precedentele trei etape să câștige cu 1-0 în fața lui Breemen și Bayern, iar cu 3-2 s-a impus în etapa trecută, când Schalke s-a duelat cu ea.
  • În clasament a urcat până pe locul 10, cu 12 puncte și este la egalitate cu Werder Bremen și Borussia Monchengladbach, dar în spatele lor din cauza golaverajului.

Berisha este suspendat, Dorsch, Oxford, Sarensen Bazee, Strobl șli Uduokhai sunt accidentați.

Echipă probabilă: Gikiewicz – Gumny, Bauer, Gouweleeuw (c), Iago – Gruezo, Rexhbecaj – Hahn, Niederlechner, Vargas – Demirovic

Wolfsburg

  • În ultimele sezoane evoluția ei a lăsat de dorit și asta se întâmplă și acum, când regăsim VFL Wolfsburg pe locul 13, cu 8 puncte.
  • Se află la doar trei puncte distanță de zona roșie, iar jocul ei nu convinge încă. Chiar și așa, cu o etapă în urmă a dat lovitura și a învins-o cu 3-2 pe VFB Stuttgart.
  • După ce a revenit de la 0-1 și a condus cu 2-1, Wolfsburg a înscris golul victoriei în prelungiri. Gerhardt a punctat după pasa lui Svanberg.

Roussillon este accidentat.

Echipă probabilă: Casteels – Baku, Lacroix, Van de Ven, Otavio – Svanberg, Arnold (c), Gerhardt – Wimmer, Marmoush, Kaminski

Pariază la Superbet pe meciuri din Bundesliga!

Plasează pariul