Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Augsburg vs Union Berlin ponturi si pronosticuri 06.05.2023

Sambata, incepand cu ora 16:30, WWK Arena gazduieste partida din cadrul rundei cu numarul 31 in care Augsburg primeste vizita lui Union Berlin.
Augsburg vs Union Berlin
May 06,2023
16:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Augsburg vs Union Berlin

Ultimele meciuri ale lui Augsburg au fost spectaculoase prin prisma numărului de goluri înscrise, iar Union Berlin este oarecum obligată să iasă la joc dacă vrea să-și păstreze locul de Champions League. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Augsburg – Union Berlin

peste 20.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Augsburg

  • Șapte etape s-au adunat în care Augsburg nu a reușit să câștige. În tot acest interval de meciuri ambele au marcat de fiecare dată.
  • Un asemenea meci interesante a avut loc și în runda anterioară. Eintracht Frankfurt – Augsburg s-a încheiat 1-1, unde formația gazdă a marcat la singurul șut pe spațiul porții.
  • Aflată pe locul 13, cu 31 de puncte, Augsburg are trei lungimi peste prima echipă care ar putea retrograda. Este printre ultimele și în ceea ce privește forma de moment, cu doar trei puncte strânse în precedentele cinci meciuri.

Echipa probabila:  Koubek – Pedersen, Gouweleeuw (c), Uduokhai, Veiga – Maier, Engels, Rexhbecaj, Ruben Vargas – Beljo, Demirovic

Union Berlin

  • Formația berlineză parcă s-a stins acum la final de sezon. Are doar o victorie în ultimele patru meciuri, dar chiar și așa rămâne pe locul 3, cu 56 de puncte.
  • A fost ținută în șah de Bayer Leverkusen în meciul din etapa trecută. 0-0 a fost scorul, iar pentru a doua partidă consecutivă nu a încasat gol.
  • Foarte bună pe terenul propriu, Union a suferit șase înfrângeri și toate au venit pe terenul adversarului.

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul