Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Augsburg vs Schalke ponturi și pronosticuri 18.03.2023

Sâmbătă, pe WWK Arena, Augsburg și Schalke 04 se vor înfrunta în etapa cu numărul 25 din cadrul Bundesliga. Meciul are loc pe „WWK Arena”.
Augsburg vs Schalke
March 18,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Augsburg vs Schalke

Poate că Schalke este neînvinsă de șapte meciuri, dar Augsburg pe terenul propriu a câștigat ultimele patru jocuri și a arătat convingător. Victorie Augsburg este acum recomandarea mea, cotă 2.30 la Superbet.

Ponturi Augsburg – Schalke

Sub 2.5 goluri - Cotă 1.70⭐
Pariază acum

Augsburg

  • Statutul de formație vizitatoare nu îi convine lui Augsburg și totuși nu a arătat deloc rău în meciul cu Bayern. Cele două s-au întâlnit în runda anterioară când echipa campioană a trecut cu scorul de 5-3.
  • Pentru Augsburg lucrurile stau diferit acasă, acolo unde în ultimele patru jocuri a reușit să obțină patru victorii consecutive, ajungând la un total de 17 puncte în postura de gazdă.
  • La general se află pe locul 13, cu 27 de puncte. Este egala cu FC Koln în materie de puncte, având cu șapte puncte peste VFB Stuttgart, ocupanta locului 16, care merge la barajul de menținere.

Echipă probabilă: Gikiewicz – Gumny, Bauer, Gouweleeuw (c), Iago – Maier, Engels, Rexhbecaj, Demirovic – Berisha, Cardona

Schalke

  • Pentru prima oară în acest sezon când Schalke reușește să se mențină neînvinsă în ultimele șapte etape. Cinci dintre ele s-au încheiat la egalitate, iar în două rânduri s-a bucurat de succes.
  • Prestația pe care a avut-o în runda anterioară nu a fost deloc rea, ci a ținut-o în frâu pe rivala Borussia Dortmund. 2-2 a fost scorul, iar pentru a treia oară la rând a marcat peste 1.5 goluri.
  • Cu toate aceste rezultate bune din duelurile acestea, Schalke este penultima clasată, cu 20 de puncte. Are același număr de puncte ca VFFB Stuttgart, cea care se află pe loc de baraj.

Echipă probabilă: Fährmann – Brunner, Yoshida (c), Jenz, Matriciani – Kral, Krauß – Karaman, Zalazar, Bülter – Frey

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul