Germania

Augsburg vs Mainz ponturi și pronosticuri 23.09.2023

Șase meciuri sunt programate în runda cu numărul 5 din Bundesliga în ziua de sâmbătă. Augsburg – Mainz se joacă pe WWK Arena, de la ora 16:30.

augsburg

Superbet logo
Stirea Zilei

Augsburg vs Mainz

Augsburg vs Mainz 23.09.2023

Septembrie 23, 2023

7:53 am EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Augsburg vs Mainz

Dat fiind faptul că se vor duela două echipe încă fără victorie în decursul acestui sezon, Augsburg și Mainz joacă modest, fiind și foarte bune încasatoare. Din dorința de a nu mai pierde s-ar putea să pună accentul pe apărare și în condițiile acestea sub 3,5 goluri este alegerea mea și are cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Augsburg – Mainz

Augsburg

  • Augsburg a avut două dueluri tari în acest sezon și în ambele a ieșit șifonată. După ce a pierdut cu scorul de 1-3 în fața lui Bayern, cu o săptămână în urmă a mai pierdut un duel.
  • RB Leipzig – Augsburg a fost un meci dominat de către echipa gazdă care a stabilit scorul final încă din prima repriză.
  • În urma rezultatelor înregistrate de către Augsburg în decursul primelor patru runde ale sezonului, se află pe locul 15, cu 2 puncte. Are a doua cea mai slabă apărare cu 12 goluri primite.

Echipă probabilă: Dahmen – Mbabu, Pfeiffer, Uduokhai, Pedersen – Vargas, Dorsch, Rexhbecaj, Demirovic (c) – Beljo, Michel

Mainz

  • Mainz este într-o situație mult mai delicată decât al adversarului său pentru că ocupă locul 18, ultimul, cu un singur punct și -9 în dreptul golaverajului.
  • FSV Mainz în runda anterioară a primit vizita unei VFB Stuttgart pe val. până la urmă a fost 3-1 în favoarea șvabilor și alb-roșii ajung la trei înfrângeri în cele patru etape.
  • Este o foarte bună încasatoare. În fiecare duel pe care l-a disputat a primit cel puțin un gol. În înfrângeri peste 2,5 goluri a primit de fiecare dată.

Echipă probabilă: Zentner (c) – Van den Berg, Bell, Fernandes – Caci, Barreiro, Kohr, Mwene – Lee, Onisiwo – Ajorque


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri