Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Augsburg vs FC Koln ponturi pariuri și pronosticuri 08.04.2023

Etapa cu numărul 27 din cadrul campionatului german propune duelul dintre Augsburg și FC Koln, acesta fiind programat să se joace sâmbătă, în data de 8 aprilie, de la ora 16:30, urmând să se desfășoare pe "WWK Arena", unde ne așteptăm ca golurile să fie cele ce ne vor aduce profit.
Augsburg vs FC Koln
April 08,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Augsburg vs FC Koln

Această confruntare este extrem de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Având însă în vedere faptul vorbim de două formații care nu arată rău în ofensivă, dar care suferă în apărare, ne așteptăm avem parte de un duel cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.62 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Augsburg – FC Koln

Sub 30,5 game-uri - Cota 1,40⭐
Pariază acum

Augsburg

  • Conform site-urilor de specialitate, este ușor peste nivelul adversarei sale, din punct de vedere al valorii, fiind de asemenea avantajată și de faptul joacă acasă, însă, în ciuda acestui aspect, casele de pariuri o dau ca outsideră în această înfruntare.
  • Gruparea gazdă este a 12-a în clasamentul din Bundesliga, cu 29 de puncte acumulate, fiind la șapte lungimi de zona retrogradării. Până acum a reușit opt victorii și cinci remize, suferind 13 înfrângeri, în urma acestor partide înscriind 34 de goluri, primind 47.
  • Augsburg este fără victorie în ultimele trei runde de campionat, pierzând mai întâi cu 5-3 pe terenul liderului Bayern Munchen, urmând apoi două remize, jucând cu Schalke acasă, dar și cu Wolfsburg în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: Gikiewicz; Gumny, Bauer, Renato Veiga, Iago; Maier, Engels, Rexhbecaj, Vargas; Berisha, Cardona

FC Koln

  • Este una dintre echipele care a reprezentat Germania în competițiile europene în această stagiune, dezamăgind însă, fiind eliminată încă din grupele Conference League, aceasta având de asemenea un parcurs modest și în campionatul intern.
  • Țapii” se găsesc chiar sub adversarii lor în clasamentul din Bundesliga, ocupând mai exact locul al 13-lea, fiind la un singur punct în spate. Până acum au izbutit șase victorii și zece remize, suferind zece înfrângeri, în toate aceste dueluri înscriind 33 de goluri, primind 44.
  • FC Koln traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul este fără victorie de șase etape. În acest interval a obținut doar două puncte, ultimul în runda precedentă, obținând o remiză albă în duelul de pe teren propriu cu Borussia Monchengladbach.

ECHIPA PROBABILA: Schwabe; Schmitz, Hubers, Chabot, Hector; Shkiri, Martel, Kainz, Huseinbasic, Maina; Selke

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Augsburg

Pariază pe Cota 1.62 la Betano!

Plasează pariul