Aue - Karlsruher: Saxonii au invins in ultimele trei meciuri directe disputate acasa

Barajul de retrogradare/promvoare din Zweite Bundesliga se joaca marti seara, de la ora 19:15, unde, Aue primeste vizita lui Karlsruher. Partida pleaca de la 0-0, scor inregistrat dupa meciul din tur.

Aue

Hannes Drews nu a fost dispus sa-si asume vreun risc in meciul din tur, iar asta n-a facut decat sa adanceasca criza echipei, care nu a mai castigat intr-un meci oficial de pe data de 7 aprilie, cand trecea cu 2-1 de St. Pauli, intr-un meci disputat acasa. Fara gol inscris de trei runde, ofensiva “saxonilor” trebuie sa gaseasca calea spre o noua reusita, cel putin asa trebuie, deoarece in 2018, in meciurile de pe teren propriu, randamentul a fost mult mai bun. Pe de alta parte, situatia mecurilor directe o avantajeaza pe Aue, echipa care in ultimele trei asemenea dispute a fost mereu cu un pas in fata, castigand intr-un mod categoric.

Calogero Rizzuto lipseste, el fiind accidentat.

Karlsruher

Suntem foarte multumiti de rezultatul inregistrat in prima mansa, a spus capitanul David Pisot, citat de kicker.de

De partea cealalta, Alois Schwartz si-a permis sa-si odihneasca jucatorii in ultima etapa din campionatul regulat al 3-Liga, dar se pare ca nu a schimbat cu nimic lucrurile, ofensiva nereusind sa-l rasplateasca asa cum se astepta, iar echipa sa a terminat fara sa inscrie si fara sa trimita vreun sut periculos pe poarta. Cunoscuta ca o echipa ce stie mai bine sa gestioneze partidele de acasa, Karlsruher trebuie neaparat sa-si regaseasca nivelul bun aratat in Cupa Germaniei, cand remiza la 0 cu Leverkusen, in timpul regulamentar. Cred ca acel joc consistent, coroborat cu mai multa luciditate pe faza ofensiva, ar readuce echipa lui Schwartz in Zweite, acolo de unde a retrogradat.

Deloc dispuse sa riste in prima mansa, cred ca pe aceeasi linie va merge si acest meci retur, iar cel mai probabil ca vor prefera sa astepte fazele fixe. Nu trebuie sa ne surprinda deloc o asemenea strategie, este un meci care ar salva sezonul pentru echipa ce merge mai departe, insa, avand in vedere ca Aue se simte din ce in ce mai bine pe teren propriu, cred ca la final ea o sa fie echipa care se bucura de mentinerea in Zweite.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa