Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Troyes vs Strasbourg ponturi pariuri și pronosticuri 21.05.2023

Duminică după-amiază, cu începere la ora 16:00, se va juca partida dintre Troyes și Strasbourg, aceasta contând pentru etapa cu numărul 36 din cadrul campionatului Franței, urmând să se dispute pe "Stade de l'Aube", unde ne așteptăm ca oaspeții să facă o figură frumoasă.
Troyes vs Strasbourg
May 21,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Troyes vs Strasbourg

Din punct de vedere al valorii, Strasbourg este peste nivelul adversarei sale, fiind de asemenea și într-o formă mult mai bună, așa avem toate motivele credem va face o figură frumoasă în această înfruntare, chiar dacă joacă în deplasare. Cu un succes, aceasta ar face un pas uriaș spre evitarea retrogradării, de aceea ne așteptăm dea totul pe teren, astfel mizăm pe un succes al său, într-o cotă de 1.53 oferită de Betano.

Ponturi Troyes – Strasbourg

Peste 29,5 game-uri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Troyes

  • Este una dintre cele mai slabe echipe din cadrul campionatului francez, care, din punct de vedere al valorii, dar și al parcursului din campionat, este mult sub nivelul adversarei sale, motiv pentru care pornește ca outsideră, chiar dacă joacă acasă.
  • Gazdele acestei partide nu mai au șanse la evitarea retrogradării, urmând în sezonul viitor joace în eșalonul secund. În acest moment se situează pe penultima treaptă a clasamentului, cu doar 22 de puncte acumulate în decurs de 35 de etape, până acum reușind doar patru victorii și zece remize. Evident, dispun de un golaveraj negativ, marcând 42 de goluri, încasând 77.
  • Troyes este fără victorie de la începutul anului, de când o învingea chiar pe Strasbourg în deplasare, câștigând cu 2-3. De atunci a disputat nu mai puțin de 19 partide, interval în care a suferit 15 înfrângeri, ultima venind în etapa anterioară, fiind „zdrobită” de Rennes, pierzând cu 4-0 în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: Gallon; Kohon, Rami, Palmer-Brown; Bruus, Mazou-Sacko, Chavalerin, Larouci; Fage, Lopes; Ugbo

Strasbourg

  • Nu putem spune este una dintre cele mai importante echipe din Ligue 1, însă este cu siguranță peste nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca favorită, având resursele necesare pentru a se impune în această înfruntare, chiar dacă joacă în deplasare.
  • Oaspeții au tremurat la un moment dat pentru evitarea retrogradării, însă evoluțiile bune din ultima perioadă i-au liniștit, în prezent ocupând locul al 14-lea al clasamentului, fiind la cinci puncte de zona „fierbinte”. Până acum au izbutit nouă victorii și 11 remize, suferind 15 înfrângeri, în urma acestor dueluri înscriind 48 de goluri, primind 55.
  • În ultimele cinci partide de campionat, cei de la Strasbourg au suferit un singur eșec, în duelul de pe teren propriu cu Lyon. În aceste meciuri au obținut însă patru victorii, în ultima etapă reușind o învingă pe Nice cu 2-0, pe propria arena.

ECHIPA PROBABILA: Sels; Perrin, Djiku, Le Marchand; Dagba, Sissoko, Sanson, Guilbert; Diarra, Bellegarde; Diallo

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Troyes

Pariază pe Cota 1.53 la Betano!

Plasează pariul