Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Troyes vs PSG ponturi pariuri și pronosticuri 07.05.2023

Duminică, în data de 7 mai, de la ora 21:45, PSG, liderul campionatului francez, se va deplasa pe "Stade de l'Aube", unde vă da piept cu micuța Troyes, într-o partidă din Ligue 1, ce contează pentru etapa cu numărul 34.
Troyes vs PSG
May 07,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Troyes vs PSG

Diferența de valoare dintre cele două formații este clară, PSG fiind net superioară la acest capitol, iar în mod normal ar trebui se impună fără emoții. Totuși, nu vom merge pe mâna parizienilor, care par sunt deja cu gândul la vacanță, însă mizăm pe varianta golurilor, bazându-ne pe faptul se vor marca minim trei în meci. Recomandarea noastră are o cotă de 1.44 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Troyes – PSG

Sub 30,5 game-uri - Cota 1,40⭐
Pariază acum

Troyes

  • Este una dintre cele mai slabe echipe din cadrul campionatului francez, care nu se poate ridica la nivelul adversarei sale, fiind depășită atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, astfel , după cum era de așteptat, casele de pariuri o dau victimăîn această înfruntare.
  • Gazdele acestei partide se găsesc în zonaroșie” a clasamentului din Ligue 1, ocupând locul al 18-lea, fiind la zece puncte de locul 16, ultimul ce se salvează de la retrogradare, iar cel mai probabil vor juca în eșalonul secund în sezonul viitor. Până acum nu au reușit decât patru victorii, remizând de zece ori, suferind 19 înfrângeri, în toate aceste partide înscriind 41 de goluri, primind 70.
  • Ultimul succes al celor de la Troyes a venit la începutul anului, în deplasarea de la Strasbourg. De atunci, aceștia au jucat nu mai puțin de 17 partide, interval în care au suferit 13 înfrângeri, ultima venind în etapa anterioară, pierzând la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Nice.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

PSG

  • Nu are nevoie de prezentare, fiind de departe cea mai puternică echipă din Franța, însă care dezamăgește în această stagiune. E drept, cel mai probabil va câștiga titlul în Ligue 1, însă acesta va fi singurul trofeu pe care îl va cuceri, dezamăgind în Cupa Franței și în Cupa Ligii, având de asemenea un parcurs slab și în Champions League, acolo unde speră triumfe de ani buni.
  • Parizienii sunt primii în clasament, cu 75 de puncte, fiind la cinci lungimi de locul secund, ocupat de rivalii de la Marseille. Pe parcursul celor 33 de etape și-au trecut în cont 24 de victorii și trei remize, suferind șase înfrângeri, în urma acestor dueluri marcând înscriind 76 de goluri, primind 34. PSG a dezamăgit în etapa anterioară, pierzând clar cu Lorient, pe teren propriu, fiind învinsă cu un rușinos 1-3.
  • De menționat faptul aceasta nu se va baza pe Messi în acest meci, argentinianul fiind suspendat de club pentru două săptămâni, după ce acesta a plecat în Arabia Saudită, deși trebuia să participe la antrenamentul echipei sale.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Pariază pe Cota 1.44 la Betano!

Plasează pariul