Troyes - Brest. Debut excelent pentru gazde.

Runda cu numărul 2 din liga a doua franceză își deschide porțile în această zi de vineri cu o serie de partide ce se anunță spectaculoase pe alocuri datorită formațiile care se vor confrunta. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Troyes și Brest, programat de la ora 21:00 pe Stade de l'Aube. Cele două formații promit spectacol în această confruntare, mai ales că avem formația gazdă proaspăt retrogradată din Ligue 1 și un Brest care are mare nevoie de punct sau puncte.

Troyes, gazda acestei dispute, este cotată cu prima șansă la victorie, dar nu în mod cert așa cum ar fi trebuit prin prisma faptului că deține o experiență mai mare și o valoare în plus prin faptul că vine din primul eșalon. Troyes a retrogradat în urma unui sezon extrem de slab realizat albaștrii și care se văd nevoiți anul acesta să se lupte pentru a reveni în Ligue 1, dar cu într-o formulă cu totul nouă. În prima etapă, Troyes a reușit să se impună pe terenul celor de la AC Ajaccio cu scorul de 0-1, ne având nevoie de un joc spectaculos pentru a obține toate cele trei puncte. Rămâne de văzut dacă tactica defensivă se va păstra, sau jocul se va derula într-un ritm mai accelerat ca ultima oară.

Brest, oaspetele acestui joc, vine pe terenu celor de la Troyes cu gândul să spargă gheața în cea de a doua rundă și să aducă primele puncte în conturile clubului. Formația condusă de la margine de francezul Furlan a încercat sezonul trecut să prindă un loc de promovare, dar play-off-ul s-a terminat rapid pentru roșii care au pierdut în fața celor de la Le Havre. Anul acesta se vrea a fi altfel, dar lucrurile par că se îndreaptă spre aceeași zonă a clasamentului. Chiar în primul joc, Brest a pierdut în fața celor de la Metz chiar pe teren propriu, într-adevăr ne reușind să facă prea multe în fața acestei formații. Și de această dată se va lupta cu o formație proaspăt retrogradată, dar ambiția trebuie să depășească aceste elemente.

Albaștrii au un moral mult mai bun decât echipa oaspete în urma victoriei din prima etapă. Acest lucru nu este într-adevăr foarte important deoarece o remontada o poate realiza orice formație care are mai multă ambiție ca adversarul. Cele două formații nu se cunosc prea bine, dar sunt de părere că fiecare va marca în poarta celuilat, iar la final Brest-ul să se întoarcă acasă cu măcar un punct în buzunar.

Pronosticuri Levante - Sevilla