Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Toulouse vs Nantes ponturi pariuri și pronosticuri 14.05.2023

Toulouse și Nantes se întâlnesc pentru a treia oară în această stagiune, de data aceasta urmând să se dueleze în campionatul francez, într-o partidă ce contează pentru runda cu numărul 35, ce se va desfășura pe "Stadium Municipal".
Toulouse vs Nantes
May 14,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Toulouse vs Nantes

Nantes s-a impus în manșa tur, câștigând cu 3-1 pe teren propriu, însă Toulouse și-a luat apoi revanșa în finala Cupei Frânței, impunându-se cu un neverosimil 5-1. Așadar, avem toate motivele credem vom avea parte de un duel pe cinste și de această dată, așa vom paria pe varianta golurilor, pornind de la premisa ambele vor înscrie. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.62 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Toulouse – Nantes

0-3 Medvedev - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Toulouse

  • În campionatul intern, cei de la Toulouse nu strălucesc, având în vedere faptul se găsesc în a doua jumătate a clasamentului, ocupând locul al 13-lea, neavând emoții în privința retrogradării. Până acum au izbutit 12 victorii și șase remize, suferind 16 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 48 de goluri, primind 55.
  • De menționat însă faptul au excelat în Cupa Franței, competiție pe care au reușit o câștige pentru a doua oară în istorie, dar pentru prima dată de la reînființare, în finală învingând-o chiar pe Nantes. Așadar, au reușit își asigure calificarea directa în grupele Europa League.
  • De la câștigarea cupei, cei de la Toulouse nu au mai forțat, ce-i drept, nemaiavând motive. De atunci au disputat două partide, pierzând mai întâi cu 0-1 în duelul de pe teren propriu cu Lens, obținând apoi o remiză albă în deplasarea de la AC Ajaccio.

ECHIPA PROBABILA: Dupe; Desler, Rouault, Nicolaisen, Suazo; Spierings, Van den Boomen; Aboukhlal, Dejaegere, Chaibi; Dallinga

Nantes

  • Deși în această stagiune a jucat înprimăvara” Europa League, după ce în sezonul precedent a reușit câștige Cupa Franței, Nantes are un parcurs foarte slab în campionatul intern, aceasta fiind angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării.
  • „Canarii” se găsesc în prezent pe locul 17, primul ce duce în eșalonul secund, fiind la două puncte de Auxerre, ocupanta locului 16. Până acum, pe parcursul celor 34 de etape, au izbutit șase victorii, remizând de 14 ori, suferind tot atâtea înfrângeri, în toate aceste partide marcând 35 de goluri, primind cu 15 mai multe.
  • Ultima victorie a lui Nantes a venit în cupa, cu Lyon, de atunci jucând șase partide. Aceasta vine după trei înfrângeri consecutive, pierzând pe rând cu Toulouse, Brest și Strasbourg, în duelurile cu acestea marcând un singur gol, primind nu mai puțin de nouă.

ECHIPA PROBABILA: Laftont; Victor, Castelletto, Pallois; Centonze, Girotto, Moutoussamy, Merlin; Blas; Mohamed, Ganago

Vezi rezumatul ultimului meci direct dintre cele două formații

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul