Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Toulouse vs Clermont ponturi pariuri și pronosticuri 05.03.2023

Duminică, în data de 5 martie, cu începere la ora 16:00, se va juca partida dintre Toulouse și Clermont, aceasta contând pentru etapa cu numărul 26 din cadrul campionatului francez, urmând să se desfășoare pe "Stadium Municipal".
Toulouse vs Clermont
March 05,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Toulouse vs Clermont

Toulouse a clacat în ultimele două jocuri de campionat, însă vine după un succes spectaculos obținut în cupă, așa are un moral foarte bun înainte de această confruntare. Ne așteptăm facă o figură frumoasă, având în vedere faptul joacă acasă, urmând totuși înfrunte o adversară accesibilă. Așadar, mergem cu încredere pe un succes al grupării gazdă, într-o cotă foarte bună de 1.78 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Toulouse – Clermont

Gazdele câștigă și peste 1,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Toulouse

  • Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot mai valoros decât al adversarei sale, motiv pentru care pornește ca favorită la casele de pariuri, mai ales în această înfruntare beneficiază și de avantajul propriului teren.
  • Violeții” au un parcurs decent în actuala ediție de campionat, având în vedere faptul se găsesc pe poziția a 11-a a clasamentului, neavând emoții în privința retrogradării. Cele 25 de etape le-au adus nouă victorii și cinci remize, suferind 11 înfrângeri, în toate aceste partide înscriind 41 de goluri, primind cu patru mai multe.
  • Cei de la Toulouse au pierdut ultimele două jocuri de campionat, fiind învinși mai întâi de Marseille pe teren propriu, scor 2-3, pierzând apoi la scor de neprezentare în deplasarea de la Reims. Vin însă după un succes spectaculos obținut în sferturile Cupei Franței, trecând lejer de micuța Rodez, câștigând cu un categoric 6-1.

ECHIPA PROBABILA: Dupe; Desler, Rouault, Nicolaisen, Suazo; Spierings, Dejaegere, Van den Boomen; Aboukhlal, Dallinga, Ratao

Clermont

  • După cum menționam, este mai slabă decât adversara sa, atât din punct de vedere al valorii, cât și al parcursului din campionat, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsideră, mai ales joacă în deplasare.
  • Gruparea vizitatoare și-a trecut în cont 31 de puncte în cele 25 de etape de până acum, cu unul mai puțin decât adversara sa. A reușit opt victorii și șapte remize, suferind zece înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând 25 de goluri, primind cu nouă mai multe.
  • Clermont este fară victorie de șase partide, pierzând trei dintre acestea. Aceasta vine după o remiză, în ultima etapă primid vizita lui Strasbourg, într-o partidă în care a fost nevoită revină de la 0-1.

ECHIPA PROBABILA: Diaw; Konate, Ogier, Wieteska; Allevinah, Magnin, Gonalons, Borges; Rashani, Khaoui; Kyei

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Toulouse

Pariază pe Cota 1.78 la Betano!

Plasează pariul