Toulouse - Nice. Ponturi pariuri și cote

Singurul meci pe afiș în fotbalul francez este cel dintre Toulouse și Nice programat de la ora 21:45 pe stadionul Municipal din Toulouse. Cele două echipe traverseză o perioadă relativ asemănătoare de rezultate, astfel că ar trebui să ne așteptăm la un fotbal deschis în această seară și implicit să vedem goluri.
Toulouse nice

Toulouse a început foarte bine sezonul de Ligue 1, reușind să se claseze foarte bine după cele 8 runde care au trecut, chiar poate cel mai bine din ultimul deceniu. Formația condusă de la margine de francezul Casanova a ajutat-o pe Toulouse să obțină cca 12 puncte în aceste 8 runde, și să se claseze astfel pe locul 7, la o diferență de doar 3 față de cupele europene. Din păcate pentru gazdele din această seară, forma bună pare să fi trecut, iar de 4 runde nu s-a mai ivit niciun succes, reușind 3 egaluri și un insucces. St Etienne a reușit să se impună pe acest stadion cu un 3-2 spectaculos, în timp ce etapa trecută, Toulouse nu a scos mai mult de 1-1 pe terenul lui Rennes.

Nice se află într-o scădere extrem de evidentă din toate punctele de vedere, atât ca lot și valoare cât și ca fotbal prestat comparativ cu anii precedenți. Plecarea lui Lucien Favre de la echipă a destabilizat întreg clubul care încearcă să își revină și acum deși erau conștienți că francezul va pleca, dar din păcate lucrurile bune în continuare nu reușesc să fie înlocuite cu altele, iar succesorul lui Patrick Vieira, legenda Franței, încearcă din răsputeri să pornească în acest drum de antrenorat cu dreptul însă nu prea reușește. Nice se află pe locul 13 cu 10 puncte, având un golaveraj de 6 la 10, extrem de mic comparativ cu anii precedenți când reușea să marcheze în fiecare joc cel puțin un gol. Din păcate, după succesul de la Nantes, scor 2-1 când Plea&Co au arătat chiar foarte bine de-a lungul partidei, a urmat jocul contra celor de la PSG în care Nice nu a reușit să supraviețuiască atacurilor lui Neymar&Co.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Toulouse – Nice

Din 2013 reușește Toulouse să înscrie pe teren propriu contra celor de la Nice, iar la felul cum se mișcă lucrurile în acest moment atât pentru gazde cât și pentru oaspeți, putem asista la un rezultat pozitiv în dreptul echipei conduse de Casanova sau cel puțin să asistăm la o reușită a movilor. Voi miza astfel pe un rezultat pozitiv al gazdelor în această seară și chiar pe cel puțin 2 goluri marcate de acestea.

Pont pariuri Franța - Germania