Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Strasbourg vs Angers ponturi pariuri și pronostic 18.02.2023

În etapa cu numărul 24 din Ligue 1, de la ora 22:00 are loc și duelul dintre Strasbourg și Angers. Partida are loc la Strasbourg, pe Stade de la Meinau.
Strasbourg vs Angers
February 17,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Strasbourg – Angers

Cu probleme evidente în fața echipelor din Ligue 1, Angers este ultima clasată și lucrul acesta își spune cuvântul, ceea ce probabil o să se vadă din nou. Victorie Strasbourg vă recomand, cotă 1.95 la Superbet.

Ponturi Strasbourg – Angers

Peste 21.5 game-uri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Strasbourg

  • Evoluția echipei din Strasbourg a fost una solidă în runda anterioară și faptul că a plecat neînvinsă de la Lorient confirmă lucrul acesta. 0-0 a fost scorul unui duel în care dacă pleca cu toate punctele nu se putea supăra nimeni.
  • De această dată revine acasă, locul unde în cel mai recent asemenea meci și-a trecut în palmares o altă victorie. 2-0 a fost scorul atunci, când Montpellier a venit să o viziteze.
  • În clasament se află pe locul 17, care este un loc ce duce direct în al doilea eșalon. Are doar 18 puncte, dar un eventual succes o poate face să urce pe locurile neutre.

Angers

  • Pe ultimul loc în Ligue 1, cu 10 puncte acumulate, Angers rămâne lanterna roșie indiferent de ceea ce se întâmplă în acel meci programat sâmbătă. Sunt cinci puncte care stau între ea și următoarea clasată.
  • Cu toate acestea, în runda anterioară a reușit să fie mai sigură pe ea și meciul între ultimele două clasate s-a încheiat la egalitate, 1-1.
  • Are o problemă în a câștiga în campionat. Nu a mai reușit lucrul acesta din runda cu numărul 8, când a plecat cu toate punctele de pe terenul lui Nice. 1-0 a fost atunci scorul, unde Bentaleb marca acel unic gol al partidei.

Pariază la Superbet pe fotbalul francez!

Plasează pariul