St Etienne - Monaco. Verzii au șansa unui rezultat pozitiv

Runda cu numărul 8 din Ligue 1 se deschide chiar în această zi de vineri oferind publicului de fotbal francez și nu numai o singură partidă pe afiș. St Etienne și Monaco se vor înfrunta de la ora 21:45 pe Stade Geoffroy-Guichard acolo unde gazdele ar trebui să nu aibă probleme contra formației din Principat.
St. Etienne monaco

St Etienne nu reușește să ajungă din nou la parametri anilor precedenți când această formație reușea calificări în cupele europene și se lupta pentru primele poziții cel puțin , în timp ce vremurile actuale o clasează pe la mijlocul clasamentului cum se întâmplă și în acest moment. Verzii se află chiar pe locul 6 în Ligue 1 cu 12 puncte obținute până acum și având un golaveraj de 8 la 9. Aceștia au reușit să își revină după înfrângerea usturătoare în fața PSG-ului, scor 0-4 și iată cum formația lui Gasset a ajuns la două victorii consecutive, Toulouse și Caen picând pradă acesteia. Ultimele două confruntări au bifat 5 goluri pentru St Etienne care se pare că și-a rezolvat problemele ofensive.

St. Etienne echipa probabila: Ruffier – Kolodziejczak, Subotic, Perrin, Silva – Selnaes, M’Vila – Khazri, Cabella, Hamouma – Salibur

Monaco arată din ce în ce mai rău, iar Leonardo Jardim are nevoie pe lângă un lot mult mai valoros și mai experimentat și de noroc deoarece în ultima vreme acesta cam lipsește de la clubul monegasc. Formația antrenorului portughez este de nerecunoscut în acest sezon, și pare să nu găsească rețeta succesului de mai bine de câteva luni, ultima victorie venind fix la începutul campionatului pe terenul lui Nantes, de atunci bifând nu mai rezultate de egalitate și înfrângeri. În acest moment se află pe locul 18 cu 6 puncte, pe prima poziție retrogradabilă care a creat o stare de stres pentru întreaga suflare din Principat care nu se aștepta ca favorita ei să aibă o asemenea problemă în acest moment, mai ales că lotul totuși are câțiva jucători de calitate care ar putea redresa corabia. După egalurile cu Nimes și Toulouse, din păcate roș-albii nu au reușit să spargă gheața și au pierdut la mijlocul săptămânii pe teren propriu contra celor de la Angers chiar pe Stade Louis II cu scorul de 0-1.

Monaco echipa probabila: Benaglio – Toure, N’Doram, Jemerson, Barreca – Bennasser – Mboula, Traore, Tielemans, Diop – Sylla

Gazdele se află într-o formă foarte bună care ar trebui să continue și după jocul din această seară mai ales dacă privim la ce joacă clubul monegasc în acest moment și ce șanse deține în fața unei formații care va știi cel mai bine cum să gestioneze această partidă. Cred în echipa lui Gasset că nu își va întrerupe seria de victorii și va obține una nouă, ne crezând că Falcao&Co se vor trezi fix pe stadionul din St Etienne acolo unde întotdeauna a fost greu să câștigi.

Pont pariuri Armenia - Macedonia