Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rennes vs Reims ponturi pariuri și pronosticuri 15.04.2023

Confruntarea dintre Rennes și Reims este una programată să se joace sâmbătă, în data de 15 aprilie, de la ora 18:00, aceasta contând pentru etapa cu numărul 31 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe "Roazhon Park", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Rennes vs Reims
April 15,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rennes vs Reims

Rennes are de partea sa plusul de valoare, dar și experiența, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, iar în mod normal ar trebui obțină un rezultat pozitiv. Reims speră însă în continuare la locurile europene, așa are motive forțeze în această înfruntare, iar noi ne așteptam aibă un cuvânt de spus, demonstrând poate pune probleme oricărui adversar. Anticipăm o partidă spectaculoasă, cu reușite la ambele porți, de aceea pariem în consecință, pe o cotă de 1.65 oferită de Betano.

Ponturi Rennes – Reims

Ruud câștigă - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Rennes

  • Dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar și la parcursul din acest sezon, este clar este echipa mai bună, motiv pentru care și pornește ca favorită la casele de pariuri, mai ales în această înfruntare va avea de partea sa și avantajul propriului teren.
  • Gruparea gazdă a ieșit din cursa pentru locurile de Champions League, însă se luptă în continuare pentru locurile europene, sperând măcar la poziția de Conference League, fiind la doar două puncte de aceasta. Până acum, în decurs de 30 de etape, și-a trecut în cont 15 victorii și cinci remize, suferind zece înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 48 de goluri, primind 33.
  • Rennes nu traversează o formă grozavă, având în vedere faptul în ultimele cinci partide nu a obținut decât o singură victorie, ce-i drept, una uriașă, impunându-se cu 0-2 pe terenul lui PSG. Vine însă după două înfrângeri, pierzând acasă cu Lens, scor 0-1, dar și cu 3-1 în deplasarea de la Lyon.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Reims

  • Este una dintre surprizele acestei ediții de Ligue 1, care, deși nu dispune de un lot grozav, are un parcurs admirabil, având în vedere faptul se luptă pentru locurile europene, având șanse foarte bune, pe care și le poate mări dacă obține un succes în această înfruntare.
  • Oaspeții se situează sub adversarii lor în clasament, pe locul al optulea, fiind la doar trei puncte distanță. Până acum au reușit 11 victorii și 14 remize, suferind doar cinci înfrângeri, de-a lungul acestor partide marcând 40 de goluri, primind doar 29, doar Lens și Nice având defensive mai bune în campionat.
  • Reims a făcut spectacol în ultima deplasare, impunandu-se clar pe terenul lui Nantes, câștigând cu un categoric 0-3, urmând apoi o remiză acasă cu Brest, scor 1-1.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rennes

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul