Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rennes vs Lens ponturi pariuri și pronosticuri 01.04.2023

Duelul dintre Rennes și Lens este unul foarte interesant, în care protagoniste sunt două dintre echipele cu pretenții la locurile europene, acestea urmând să se întâlnească sâmbătă seara, de la ora 22:00, pe "Roazhon Park", unde ne așteptăm ca spectacolul să nu lipsească.
Rennes vs Lens
April 01,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rennes vs Lens

Din punct de vedere al valorii, Rennes este peste nivelul adversarei sale, fiind de asemenea avantajată și de faptul joacă acasă, însă în ciuda acestui aspect nu vom merge pe mâna sa, Lens fiind o echipă extrem de interesantă, capabilă pună mari probleme. Anticipăm o confruntare pe cinste, în care golurile vor veni la ambele porți, de aceea pariem în consecință, într-o cotă de 1.72 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rennes – Lens

Dimitrov câștigă - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Rennes

  • Este, după cum menționam, echipa mai valoroasă, care are de asemenea și mai multa experiență, ținând cont de performanțele obținute în ultimii ani, astfel nu este de mirare faptul pornește ca favorită în această confruntare, mai ales are de partea sa și avantajul propriului teren.
  • Gruparea gazdă este a cincea în clasamentul din Ligue 1, având în continuare speranțe la locurile de Champions League, ținând cont de faptul este la șapte puncte de podium. Până acum, pe parcursul celor 28 de partide de campionat, a obținut 15 victorii și cinci remize, suferind opt înfrângeri, în urma acestor dueluri marcând 47 de goluri, primind 29.
  • Ultima etapă de campionat a fost de bun augur pentru cei de la Rennes, aducându-le un succes extrem de important. Aceștia s-au deplasat pe terenul liderului PSG, unde s-au impus cu 0-2, grație golurilor marcate de Toto Ekambi și Kalimuendo.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Lens

  • Nu este peste nivelul adversarei sale, din punct de vedere al valorii, iar de asemenea, nici nu are mai multa experiență, însă are un parcurs mai bun în această ediție de campionat, așa are toate motivele creadă într-un succes în această confruntare, deși va avea o misiune extrem de grea, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.
  • Oaspeții se situează pe locul al treilea al clasamentului, ultimul ce poate duce în Liga Campionilor. Până acum, de-a lungul celor 28 de etape disputate în Ligue 1, au izbutit 16 victorii, remizând de nouă ori, suferind doar trei înfrângeri. În urma acestor confruntări au înscris 47 de goluri, încasând doar 21.
  • Cei de la Lens traversează o perioadă bună, având în vedere faptul sunt neînvinși de trei jocuri. Mai întâi, aceștia au remizat cu Lille, scor 1-1, urmând apoi două victorii, 0-4 în deplasarea de la Clermont și 3-0 în duelul de pe teren propriu cu Angers.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rennes

Pariază pe Cota 1.72 la Betano!

Plasează pariul