Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rennes vs Angers ponturi pariuri și pronosticuri 30.04.2023

Duminică, în data de 30 aprilie, de la ora 16:00, Rennes va primi pe "Roazhon Park" vizita ultimei clasate, Angers, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 33 din Ligue 1, în care ne așteptăm ca formația gazdă să strălucească.
Rennes vs Angers
April 30,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rennes vs Angers

Diferența de valoare dintre cele două formații este clară, Rennes fiind fără dubii net superioară, având de asemenea și mult mai multa experiență, dar și un parcurs mai bun în acest sezon. Are nevoie de puncte pentru a rămâne cât mai aproape de zona europeană, de aceea mizăm pe faptul va da totul pe teren, mai ales joacă acasă. Înfruntă totuși o adversară modestă, cu care nu ar trebui aibă emoții, de aceea mizăm pe faptul va marca cel puțin două goluri. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.47 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rennes – Angers

Ambele marchează - Cota 1.78⭐
Pariază acum

Rennes

  • Este una dintre cele mai bune echipe din Ligue 1, care în ultimii ani a reprezentat Franța în competițiile europene în mod constant. Este net superioară adversarei sale, astfel , după cum era de așteptat, pornește ca favorită certă în această confruntare.
  • Gruparea gazdă se situează în acest moment pe poziția a șasea a clasamentului, fiind la trei puncte de locul al cincilea, care duce în Conference League. Până acum, pe parcursul celor 32 de etape, aceasta a obținut 53 de puncte, venite în urma a 16 victorii și cinci remize, suferind 11 înfrângeri, în toate aceste dueluri marcând 51 de goluri, primind 34.
  • În ultimele patru partide disputate, Rennes nu a obținut decât o singură victorie, suferind însă trei înfrângeri, ultima veind în etapa anterioară, pierzând la scor minim în deplasarea de la Montpellier.

ECHIPA PROBABILA: Mandanda; Traore, Omari, Theate, Meling; Ugochukwu, Bourigeaud, Majer; Doku, Kalimuendo, Gouiri

Angers

  • Este fără îndoială cea mai slabă echipă din această ediție de Ligue 1, fiind deja retrogradată matematic în eșalonul secund. Nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită la orice capitol, aceasta fiind de asemenea dezavantajată și de faptul joacă în deplasare.
  • Oaspeții acestei partide sunt ultimii în clasament, cu doar 14 acumulate din 96 posibile. Până acum, pe parcursul celor 32 de etape, au reușit doar trei victorii, remizând de cinci ori, suferind 24 de înfrângeri, în toate aceste partide înscriind 25 de goluri, primind 68.
  • Angers vine după două înfrângeri, pierzând mai întâi cu 2-1 în deplasarea de la Clermont, fiind învinsă apoi cu același scor de liderul PSG, pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Bernardoni; Valery, Camara, Hountondji, Bamba, Kalumba; Abdelli, Mendy, Bentaleb; Bahoya, Niane

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rennes

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul