Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Reims vs OGC Nice ponturi și pronosticuri 15.01.2023

Reims și OGC Nice au meci direct duminică de la ora 16:00, în runda 19, ultima din turul Ligue 1. Partida se va disputa pe Stade Auguste-Delaune și este transmisă de Orange Sport.
Reims vs OGC Nice
January 15,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Reims vs OGC Nice

Cu moralul ridicat după ce în ultima rundă s-au bucurat de succes, cred că sunt capabile să joace frumos din nou, iar la final să vedem ambele marchează, cotă 1.85 la Superbet.

Ponturi Reims – OGC Nice

peste 57.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Reims

  • Nu este o echipă care să inspire teamă, cu toate că rezultatele obținute în ultimele meciuri contrazic cele pe care le-am afirmat.
  • Chiar recent a trecut cu scorul de 1 la 0 de AC Ajaccio. Singurul gol al meciului jucat în Corsica a fost înscris în chiar minutul 3 și i-a aparținut lui Munetsi.
  • Cu 24 de puncte, Stade de Reims ocupă locul 11 și este la egalitate cu Nice, doar că are -2 în dreptul golaverajului și stă mai slab la acest capitol.

Echipă probabilă: Diouf – Foket, Agbadou, Abdelhamid, Smet – Matusiwa, Munetski – Ito, Flips, Zeneli – Balogun

OGC Nice

  • De-a lungul sezonului a evoluat timid, iar locul 10 pe care se află confirmă lucrul acesta. O victorie o poate duce cel mult două locuri mai sus.
  • În runda anterioară a reușit a șasea victorie a sezonului. OGC a făcut instrucție cu Montpellier și a obținut cea mai categorică victorie a sezonului.
  • Cu 6-1 s-a impus aceasta, după ce scorul a fost deschis în minutul 15, de către Nicolas Pepe. De altfel, mijlocașul a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

Echipă probabilă: Schmeichel – Lotomba, Todibo, Dante, Bard – Ramsey, Boudaoul – Pepe, Thuram, Diop – Laborde

Marcin Bulka este accidentat.

Pariază la Superbet pe meciurile din Ligue !

Plasează pariul