Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Reims vs Brest ponturi pariuri și pronosticuri 09.04.2023

Confruntarea dintre Reims și Brest este una ce contează pentru etapa cu numărul 30 din Ligue 1, având lovitura de start programată duminică, la ora 16:00, urmând să se desfasaore pe "Stade Auguste-Delaune", unde ne așteptăm că formația gazdă să facă o figură frumoasă.
Reims vs Brest
April 09,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Reims vs Brest

Reims speră la locurile europene, iar pentru a rămâne cu șanse reale, are nevoie mare de victorie în această confruntare. Ne așteptăm o obțină, ținând cont de faptul trece printr-o formă bună, urmând totuși joace acasă, în fața unui adversar accesibil. Așadar, vom miza cu mare încredere pe un succes al formației gazdă, într-o cotă de 1.62 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Reims – Brest

Ambele marchează - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Reims

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind fără îndoială echipa mai bună, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde este extrem de greu de învins.
  • Gruparea gazdă este în acest moment în prima jumătate a clasamentului din Ligue 1, ocupând mai exact locul al șaptelea, fiind la șase puncte de zona europeană. Până acum, de-a lungul celor 29 de etape, a reușit 11 victorii și 13 remize, suferind cinci înfrângeri, în toate aceste înfruntări marcând 39 de goluri, primind 28.
  • În ultimele șapte partide disputate, cei de la Reims au clacat o singură dată, pierzând cu Marseille. În acest interval au reușit însă cinci victorii, ultima venind în runda anterioară, făcând spectacol pe terenul lui Nantes, impunându-se cu un categoric 0-3.

ECHIPA PROBABILA: Diouf; Foket, Agbadou, Abdelhamid, De Smet; Matusiwa, Cajuste, Munetsi; Ito, Balogun, Flips

Brest

  • Este una dintre echipele de pluton din cadrul campionatului francez, care nu dispune de un lot îndeajuns de puternic încât emită pretenții la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în actuala stagiune fiind evitarea retrogradării.
  • Înainte de disputarea acestei partide, formația oaspete se situează pe poziția a 15-a a clasamentului din Ligue 1, fiind la un singur punct de zona retrogradării. Până acum a reușit șase victorii și nouă remize, suferind 14 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 33 de goluri, primind 47.
  • Cei de la Brest au și ei un moral bun înainte de aceasta confruntare, având în vedere faptul vin la rândul lor după o victorie. În ultima etapă, aceștia au primit vizita celor de la Toulouse, în fața cărora s-au impus cu un spectaculos 3-1.

ECHIPA PROBABILA: Bizot; Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne; Lees-Melou, Belkebla, Le Douaron; Honorat, Mounie, Del Castillo

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Brest

Pariază pe Cota 1.62 la Betano!

Plasează pariul