PSG - St.Etienne. Se preconizează o partidă fără prea multe reușite

Meciul care închide prima zi de Ligue 1 este cel dintre PSG și Saint Etienne, joc ce se va disputa de la ora 22:00 pe Parc de Princes. Partida va alinia la centru campioana en-titre și formația care până în acest moment nu a înregistrat nicio înfrângere în noul sezon, fiind convins că vom vedea un joc extrem de disputat la Paris.
psg St. Etienne

PSG-ul lui Thomas Tuchel este pregătit să continue marșul spre titlul și să realizeze un nou succes pe teren propriu, dar este convins că va avea viață grea în fața adversarului din această seară dacă planul tactic nu se va respecta cu strictețe la fel ca în ședințele de pregătire. Germanul cunoaște ideea defensivei aglomerate a verzilor, iar pentru acest lucru va cere multă luciditate și calm propriilor jucători pentru că nu mai printr-o asemenea atitudine vor reuși victoria în această seară. Treisprezece goluri marcate și patru primite, acesta este golaverajul parizienilor care deși au făcut spectacol în aceste jocuri, a suferit destul de mult la capitolul defensivă unde ar putea avea probleme și în această seară. Ultima victorie a acestora s-a produs pe terenul celor de la Nimes, scor 2-4.

Saint Etienne vine la Paris cu dorința de a reuși un rezultat pozitiv în fața campioanei ce este așteptat de mai bine de 2 ani pe terenul acestora, 2016 fiind anul în care verzii au reușit să scoată un punct pe Parc de Princes. În această seară, șansa celor de la Saint Etienne este destul de mică pentru a reuși un nou rezultat de genul acesta, dar verzii sunt pregătiți să dea totul pentru un scor pozitiv în favoarea lor. Formația condusă de la margine de francezul Gasset se află pe locul 9 cu 6 puncte, și având un golaveraj de 3-2 după 4 patru partide în care a reușit să bifeze nu mai rezultate pozitive. Prima partidă a marcat singura victorie din acest sezon, 2-1 pe teren propriu cu Guingamp, urmând apoi 3 egaluri consecutive în fața celor de la Strasbourg,Montpellier și Amiens.

Parizienii vor avea destul de mari probleme din punct de vedere al ofensivei în această seară deoarece vor întâlni o formație care se bazează foarte mult pe defensiva extrem de solidă care ar putea da roade în fața unor fotbaliști care nu vor avea luciditatea și concentrarea maximă la finalizare. Deși sunt de părere că PSG-ul nu poate rata victoria în această seară și astfel să vină prima înfrângere a verzilor în acest campionat, cred că formația lui Thomas Tuchel nu va face spectacol la Paris și va câștiga maxim la 2 goluri diferență în fața verzilor.