PSG - Reims. Victorii pe linie pentru campioana Franței

Partida care va alinia la centru campioana Franței este programată ultima în cadrul etapei intermediare cu începere de la ora 22:00. Parc de Princes din Paris este pregătit pentru o nouă seară de fotbal în care favoriții lor, PSG-ul, vor da piept cu o nou promovată, Reims, fiind dornici ca Mbappe&Co să își continue parcursul de victorii consecutive de până acum.
psg reims

PSG-ul lui Thomas Tuchel are un parcurs excelent până în acest moment în Ligue 1, și anul acesta anunțându-se faptul că echipa din Paris va fi din nou campioana Franței cu câteva etape înaintea terminării sezonului deoarece la cum merge această formație, nu cred că va exista alt deznodământ. PSG-ul are 6 victorii din tot atâtea partide, fiind pe primul loc cu 21 de puncte, la o distanță de 5 față de Lille, ocupanta locului 2. Ultima victorie a PSG-ului s-a produs weekendul trecut la Rennes, scor 3-1, reușind să întoarcă scorul de la pauză. Singurul eșec cunoscut de echipa lui Tuchel a fost în UCL la debutul european când PSG-UL a pierdut pe terenul lui Liverpool, scor 3-2, după ce reușiseră să egaleze în ultimele 10 minute, dar Firmino nu a fost de acord cu acest lucru, aducând victoria în ultimul minut pentru cormorani.

PSG echipa probabila: Buffon – N’Soki, Kimpembe, Silva, Kehrer – Nkunku, Rabiot, Verratti – Draxler, Cavani, Di Maria

Reims pornește cu șansa a doua la câștigarea jocului din această seară de pe Parc de Princes însă șansele alb-roșilor pentru a izbuti o asemenea victorie sunt extrem de mici dacă stăm să privim la diferența de valoare și de experiență dintre cele două formații. Echipa antrenată de la margine de francezul Guion se situează în acest moment pe locul 11 cu 8 puncte, având un golaveraj de doar 3 la 5, unul destul de impresionant dacă stăm să privim totuși la faptul că poartă eticheta unei nou-promovate. Reims a debutat cu două victorii în acest sezon de Ligue 1, cu Nice și Lyon, urmând ca de atunci să nu mai poată obține decât 2 puncte, chiar în ultimele jocuri cu Dijon și Nantes, ambele terminându-se cu un scor alb de 0-0.

Reims echipa probabila: Mendy – Foket, Engels, Abdelhamid, Konan – Chavalerin, Romao – Ojo, Cafaro, Doumbia – Hyun-Jun

PSG-ul a avut ceva probleme în ultimele jocuri în ce privește finalizarea, însă pe teren propriu situația se prezintă întotdeauna altfel pentru parizieni, și cu siguranță istoria se va repeta și în această seară. Totuși, mă aștept ca tabela să nu depășească trei reușite la finalul jocului, șanse mari ca PSG-ul să nu primească gol de această dată

Pronosticuri Dortmund - AS Monaco