PSG - Lyon. Ponturi pariuri și cote

Ultimul meci important al zilei își are debutul începând cu ora 22:00 pe Parc de Princes acolo unde Paris Saint Germain va da piept cu Olympique Lyon. Partida îi oferă șanse clare echipei campioane care are toate atuurile necesare să învingă în această seară, însă atitudinea își va pune spune cuvântul în rândul lyonezilor.
psg lyon

PSG-ul simte că a crescut destul de mult în disciplină tactică de la venirea lui Thomas Tuchel care demonstrează că are valoare pentru a antrena un asemenea grup valoros. Paris-ul se vede într-o formă de zile mari de la venirea germanului pe bancă și fanii speră că alături de fostul antrenor al lui Dortmund, trofeele să vină în mod constant la formația din capitală, mai exact chiar cel european deoarece titlul în acest moment putem spune că este chiar jucat. PSG-ul se află pe locul 1 cu 24 de puncte, fiind la 5 distanță de Lille care are un meci în plus. Totuși, diferența de valoare este prea mare între parizieni și restul formațiilor, aceștia reușind să aibă un golaveraj de 27 la 6. În UCL a venit și prima victorie pentru PSG care după înfrângerea de pe Anfield, scor 2-3, trebuia să urmeze 3 puncte contra celor de la Steaua Roșie, lucrurile decurgând chiar în acest mod, parizienii făcând un adevărat spectacol, scorul jocului înregistrat pe tabelă fiind de 6-1 pentru Neymar&Co.

PSG echipa probabila: Buffon – Bernat, Kimpembe, Silva, Meunier – Marquinhos, Verratti – di Maria, Neymar, Mbappe – Cavani

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Lyon se arată ca o echipă destul de schimbată față de sezoanele precedente, ne având același lot de jucători cu care a impresionat în competiția europeană la care a jucat la momentul respectiv. Valoarea și experiența lyonezilor îi poate ajuta în orice fel de competiție, fie ea și UCL pentru că formația lui Bruno Genesio va știi să gestioneze multe momente importante, acest lucru fiind posibil datorită unor jucători care înțeleg lucrurile de bază în ce privește tactica. Anul acesta, Lyon-ul are destul de mult de suferit la mai multe capitole, și printre care este atacul. OL se află pe locul 5 cu 14 puncte, reușind să marcheze de 14 ori și primind doar 7 goluri în 8 etape. Plecarea unor jucători ca Diaz și-a upus amprenta asupra clubului, iar mai cu seamă păstrarea unei defensive din ce în ce mai solide, a dat naștere unui sistem mult mai defensiv care îi poate garanta succesul.

Lyon echipa probabila: Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy – Tousart, NDombele – Cornet, Fekir, Depay – Dembele

Ponturi pariuri și pronostic analizat PSG – Lyon

Ultima victorie a celor de la Lyon pe terenul celor de la PSG s-a produs în anul 2007 când Lyon a reușit să câștige cu scorul de 3-2 și iată cum istoria de atunci nu a mai fost rescrisă. Ccc 17 partide directe s-au mai produs și niciuna ne terminându-se cum și-ar dori Bruno Genesio&Co, și iată cum pe baza fotbalului prestat din ultima vreme și al acestei statistici, voi miza pe un succes categoric al parizienilor care pot ajunge la numărul 10 în acest an, în timp ce Lyon va mai bifa un nou succes în Ligue 1.

Pont pariuri FC Hermannstadt - Astra