Pronosticuri fotbal - Saint Etienne vs Rennes - Ligue 1


Pronosticuri fotbal – Saint Etienne vs Rennes – Ligue 1

Etapa a-17a din Ligue 1 ne propune pentru duminica 6 decembrie duelul, Saint Etienne vs Rennes care va incepe de la ora 22:00.

Alb-verzii traverseaza o perioada foarte slaba si ocupa in clasamentul din Ligue 1 doar pozitia a-8a. Saint Etienne vine dupa o noua infrangere suferita in ultima etapa in fata celor de la Lille cu scorul de 1-0 iar in ultimele 4 dueluri din campionat alb-verzii au obtinut un singur succes. Numarul infrangerilor suferite de Etienne a ajuns la 7. O alta statistica interesanta indica faptul ca alb-verzii sunt echipa cu cele mai putine partide incheiate la egalitate, doar una. Pe teren propriu Saint Etienne a obtinut in cele 8 dueluri disputate 16 puncte, clasandu-se pe locul 2 intr-un astfel de clasament. Golaverajul trupei lui Galtier pe teren propriu indica 14 goluri marcate si doar 8 primite astfel incat ne putem astepta la un meci destul de inchis. Ultimul duel disputat pe teren propriu i-a adus lui Saint Etienne o victorie in partida cu Guingamp scor 3-0.

Saint Etienne vs Rennes

Rennes se claseaza pe un linistitor loc 10 la momentul actual cu 22 de puncte obtinute din 16 etape. Totusi forma elevilor lui Montanier nu este cea mai buna, ros-negrii venind dupa 3 etape fara victorie. In cele 3 etape fara succes Rennes a obtinut doar 2 puncte in remizele cu Reims si Bordeaux suferind si o infrangere in ultima etapa cu Marseille. Pe teren strain trupa lui Montanier a obtinut in aceasta stagiune 13 puncte marcand 12 goluri si primind 8. Aceste rezultate foarte bune o claseaza pe Rennes pe locul 5 intr-un clasament al deplasarilor. Golaverajul general indica pentru ros-negrii 21 de goluri marcate si 19 primite astfel incat defensiva nu este deloc punctul forte al renilor in acest sezon. Ultima etapa le-a adus acestora o noua infrangere suferita pe teren propriu in fata lui Marseille scor 1-0.

Ultimele 5 dueluri directe au adus cate o victorie pentru fiecare grupare in timp ce celelalte dueluri s-au incheiat la egalitate. Dupa parerea mea acelasi echilibru inregistrat pana acum in partidele directe se va vedea si in duelul de duminica. Ambele grupari traverseaza o perioada slaba insa atat Saint Etienne cat si Rennes au dovedit in acest sezon ca pot oferi un nivel foarte bun de fotbal. Saint Etienne a obtinut rezultate foarte bune pana acum pe teren propriu in timp ce Rennes a evoluat excelent in deplasare astfel incat sunt sanse mari in opinia mea ca acest duel sa se incheie la egalitate. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Sub 2.5 goluri in meci.

Pronostic Saint Etienne vs Rennes: Sub 2.5 goluri in meci @ 1.58 la Unibet.

Pronostic mai mare Saint Etienne vs Rennes: X final @ 3.20 la Unibet.

Statistica Stefan in luna decembrie: 1W – 0L (33W – 17L noiembrie).

Oferta online de pariuri – Saint Etienne vs Rennes – Unibet.

Saint Etienne vs Rennes