Pronosticuri fotbal - Rennes vs GFC Ajaccio - Ligue 1


Pronosticuri fotbal – Rennes vs GFC Ajaccio – Ligue 1

Etapa cu numarul 22 din Ligue 1 ne propune pentru vineri 22 ianuarie duelul, Rennes vs GFC Ajaccio, care va incepe de la ora 21:30.

Rennes ocupa in acest moment pozitia a-6a in clasamentul din Ligue 1 si traverseaza o perioada excelent. Ros-negrii au o serie excelenta de 5 partide fara infrangere in campionat si au acumulat 31 de puncte dupa 21 etape. Formatia condusa de Montanier poate spera in acest moment si la un obiectiv mai indraznet, o clasare pe pozitie europeana dupa ce in urma cu cateva etape acestia erau in a doua parte a clasamentului. In ultima etapa Rennes s-a deplasat la Troyes si a reusit sa obtina o victorie importanta cu scorul de 4-2, al 7lea succes al sezonului. La mijlocul saptamanii insa elevii lui Montanier au primit vizita lui Bourg Peronnas in Cupa Frantei suferind o infrangere dureroasa cu scorul de 3-1. Pe teren propriu ros-negrii au obtinut in aceasta stagiune doar 11 puncte din 10 dueluri clasandu-se pe locul al-19lea intr-un astfel de clasament.

Rennes vs GFC Ajaccio

GFC Ajaccio, echipa nou promovata la inceputul sezonului face o figura frumoasa sub comanda lui Laurey. Clubul din Corsica a reusit sa se indeparteze pentru moment de zona periculoasa a clasamentului si ocupa in acest moment pozitia a-13a in Ligue 1 cu 26 de puncte acumulate. Elevii lui Laurey au inceput extrem de slab sezonul ocupand mult timp ultima pozitie in clasament dar in ultima perioada Ajaccio si-a revenit si a obtinut rezultate excelent precum: victorie scor 2-1 cu Lyon, egal pe terenul lui Monaco scor 2-2 sau victorie in Cupa Frantei scor 3-0 cu Guingamp la mijlocul saptamanii. In ultima etapa GFC Ajaccio a primit vizita lui Reims remizand scor 2-2 si mentinand distanta intre ea si ultimele 4 clasate, 5 puncte. Pe teren strain formatia lui Laurey a obtinut in acest sezon 12 puncte din 11 confruntari situandu-se pe pozitia a-9a intr-un astfel de clasament.

Cele doua formatii s-au mai intalnit pana acum o singura data in turul acestui campionat iar atunci cele doua grupari remizau scor 1-1. Ambele formatii vin dupa serii excelente fara infrangere in campionat si ma astept la un meci echilibrat. O remiza cred ca ar multumi ambele formatii insa Rennes are prima sansa datorita terenului propriu. Pronosticul meu pentru biletul zilei de vineri este Ambele formatii marcheaza.

Pronostic Rennes vs GFC Ajaccio: Ambele formatii marcheaza @ 2.15 la Unibet.

Pronostic mai mare Rennes vs GFC Ajaccio: X final @ 3.40 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 28W – 16L (14W – 13L decembrie).

Puteti paria online la duelul Rennes vs GFC Ajaccio la Unibet cu urmatoarele cote:

Rennes vs GFC Ajaccio